Autóalkatrész NRF

Online alkatrész katalógus ől NRF

Az NRF egy népszerű holland márka, mely az eredeti és az utángyártott piacra gyárt alkatrészeket, valamint tengeri- és vasúti járművekhez is készülnek termékei. Az NRF egy nagy indiai vállala, a Banco Products India Ltd. leányvállalata. A csúcskategóriás termékek mellett NRF márkanév alatt alsókategóriás termékek is készülnek. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban minőségi garanciával vásárolhatók meg az NRF autóalkatrészek online.

Az NRF története

A márka története 1927-ben, Amszterdamban kezdődött, amikor R. Bloksma megalapította a Nederlandse Radiateuren Fabriek vállalatot. A cég elsősorban hűtők javításával foglalkozott, de a 30-as években megszervezte saját gyártását is. 1954-ben egy második gyárat nyitottak Mill-ben, Hollandiában, ahol exportra kezdtek hűtőket gyártani. A következő években az NRF cég eredeti berendezéseket gyártott a Volco 300 és 400 sorozatokhoz, illetve neves gyárak néhány más népszerű modelljéhez is.

A 80-as évek elején a gyár kezdte megerősíteni piaci pozícióit Európában, és megnyitotta első külföldi leányvállalatát Valenciennes-ben, Franciaországban. 1989-ben az NRF gyár belépett a Modine Manufacturing Company cégbe, mely egy, a hőátadási technológiák területén vezető szerepet betöltő amerikai cég. Később az NRF vállalat alumínium hőcserélőkkel bővítette termékkínálatát. Az NRF 2010 óta tartozik a Banco Products India Ltd-hez.

Ma az NRF cég autóhűtő rendszerek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég gyárai Nyugat-Európában, Hollandiában, Nagy Britanniában, Franciaországban, Spanyolországban és más országokban találhatók. Termékei több mint 11.000 cikket számlálnak.

Az NRF autóalkatrészek

 1. Hűtők. Az NRF cég különféle célokra tervez és gyárt megbízható hűtőket, melyek renszerint teljes terhelés alatt is hibátlanul működnek.
 2. Alkatrészek légkondicionáló rendszerekhez. Az NRF katalógusában több mint 2.000 kiváló minőségű alkatrész található. E márkanév alatt a következő termékeket gyártják:
  • kondenzátorok;
  • kompresszorok;
  • légszárítók;
  • párologtatók stb.
  Az NRF minden légkondicionáló részegységhez az Easy Fit szerelőkészletet ajánlja. Ebben hűtősapkákat, csőbilincseket, tömítéseket, adaptereket, záródugókat és egyéb alkatrészeket találunk, melyek segítenek az alkatrészek gyors beszerelésében.
 3. Ventilátorok. Feladatuk a hűtők és a kondenzátorok hűtése. Az NRF vállalat elektromágnesesen vezérelt ventilátor tengelykapcsolókat is kínál. Ez a modern szabványok szerint készült, és a következő előnyökkel rendelkezik:
  • motorvezérlő rendszer irányítja;
  • azonnal reagál a ventilátorok ki- és bekapcsolásakor;
  • alacsonyabb üzemanyagfogyasztás;
  • a motorzaj minimálisra csökkentése;
  • az Euro 6 károsanyag kibocsátási normáknak megfelelő.
 4. Léghűtők (intercoolerek). Tehergépjárművekhez készülnek. Lehűtik a szívócsonkba kerülő levegőt. Jobb üzemanyag égést biztosítanak, így növelik a motor teljesítményét és a nyomatékot.
 5. Olajhűtők. Személy- és tehergépjárművekbe, valamint mezőgazdasági gépekbe szerelik ezeket. Lehűtik az olajat és a folyadékokat a motorokban, a sebességváltókban, a szervokormányban és más autóberendezésekben. A sztenderd berendezések mellett az NRF hűtőrudakat és hűtőtálcákat is gyárt, melyek nagy nyomáson, extrém körülmények között is működnek.
 6. Tömítőgyűrűk. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, élettartamuk hosszú. Légmentes zárást biztosítanak az alkatrészeknek és megakadályozzák azok idő előtti kopását.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres