Autóalkatrész VAN WEZEL

Online alkatrész katalógus ől VAN WEZEL

A Van Wezel Autoparts egy belga vállalat, mely autóalkatrészek csomagolásával és forgalmazásával foglalkozik. Ez az egyik legnagyobb nem eredeti autóalkatrész szállító Európában. Minden Van Wezel márkájú alkatrész a minőséget, a megbízhatóságot és az elérhető árat jelenti a vásárlók számára.

A Van Wezel Company története

A Van Wezel Autoparts Company-t a XX. század második felében, Belgiumban alapították. Kezdetben a cég Taiwanról vásárolt autóalkatrészeket csomagolt és forgalmazott. Napjainkban Van Wezel márkanéven autó karosszéria elemeket és motorhűtő rendszerhez való alkatrészeket árusítanak. A vállalat tulajdonában vannak olyan márkák is, mint a Equipart, a Hagus, a HS és az International Radiators.

A cég központja Tieren-ben, Belgiumban található, és itt van a vállalat raktára is. Van Wezel raktárak és disztribúciós központok működnek Olaszországban, Hollandiában, Ausztriában, Csehországban és Németországban. A cég autóalkatrészeit Nyugat-Európában, a FÁK országok területén és a Balti Államokban forgalmazzák.

Jelenleg a cég termékválasztékában 28.000 cikk található. Van Wezel autóalkatrészeket a következő gépkocsimodellekhez vásárolhat online: Audi, BMW, Citroën, FIAT, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Ford, Smart, Volkswagen stb.

A Van Wezel autóalkatrészek

  • Karosszéria elemek. Ebben a kategóriában lökhárítók, kerékdob ívek, lökhárító szerelvények stb. találhatók.
  • Autóoptika. Ezek között elektromos külső tükröket, belső tükröket, tompított és fő fényszórókat, ködfényszórókat és irányjelző lámpákat találunk.
  • Motorhűtő rendszer alkatrészek. A kategória hűtőket, kompresszorokat, légszárítókat, párologtatókat, ventilátor kuplungokat stb. tartalmaz.

A Van Wezel márkanéven gyártott összes termék kiváló minőségű, és megfelel a biztonsági szabványoknak, ahogy a gyártó mondja: „ugyanolyan jó, mint az eredeti”. Forgalmazás előtt minden alkatrész alapos ellenőrzésen esik át, az összes tesztelési fázison keresztülmegy. Csak ezt követően tehetők az alkatrészek a márka csomagolásába, és szállíthatók a vásárlóknak.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres