Autóalkatrész VAICO

Online alkatrész katalógus ől VAICO

A VAICO egy híres autóalkatrész márka, mely márkanéven eredeti és nem-eredeti alkatrészek is készülnek. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban kedvező feltételekkel vásárolhat VAICO autóalkatrészeket online.

A VAICO története

A VAICO márkanevet 1999-ben jegyeztette be a német VIEROL cég, mely eredetileg egyedi autóalkatrészeket készített német autógyáraknak. Később a VIEROL cég kibővítette tevékenységét, és saját kereskedői hálózat fejlesztésébe kezdett, vásárolt és csomagolt termékeket nagyobb nagykereskedő cégeknek. 2007-re a cég megkezdte az eredeti alkatrészek szállítását a vezető autógyárak gyártósoraira, többek között a Daimler AG, a General Motors, a BMW és a Ford üzemeibe.

A VAICO márka motor- és sebességváltó alkatrészeket, fogyó anyagokat kínál európai gyártású személygépkocsikhoz. A VAICO termékválasztéka közel 17.000 termékből áll. A vállalat termékeit a világ 100 országában forgalmazzák.

A VAICO autóalkatrészek

  1. Motorrendszerek és mechanizmusok alkatrészei. A termékek között több mint 480 alkatrész található, köztük turbofeltöltők, bemeneti- és kimeneti szelepek, olajelválasztók.
  2. Váltóalkatrészek. Más alkatrészek mellett ebben a kategóriában kardántengelyek és váltókonzolok is találhatók.
  3. Szűrők. A VIEROL vállalat 160 féle VAICO márkás hidraulikus szűrőt kínál automataváltókhoz.
  4. Fogyó anyagok. E márkanéven 70 típusú munkafolyadékot gyártanak, köztük olajadalékokat és kenőanyagokat is.

A VAICO autóalkatrészek a következő előnyökkel rendelkeznek:

  1. Hosszú élettartam. Az anyagok kiváló tulajdonságai garantálják az alkatrészek kopásállóságát. A VAICO termékek minősége megfelel az ISO szabványoknak. A gyártás szigorú szabályok betartásával történik, amit a Q+ különleges minőségi jelzés is tanúsít.
  2. Könnyen beszerelhetők. VAICO márkanéven tömítéseket és rögzítőket tartalmazó szerelőkészletek is készülnek.
  3. Kedvező árak. A kiváló német minőség ellenére a VAICO termékek az alsó kategóriába tartoznak.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Fűtés / Szellőzés
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres