Autóalkatrész DIEDERICHS

Online alkatrész katalógus ől DIEDERICHS

A DIEDERICHS Karosserieteile GmbH egy autóalkatrész nagykereskedő. A cég katalógusában nagy választékban találhatók karosszéria elemek, világító berendezések, klímaberendezések és autó tuning alkatrészek.

A DIEDERICHS története

A DIEDERICHS története 1967-re nyúlik vissza, amikor Holger Diederichs megalapította vállalkozását. Ma a cég tulajdonosa Holger fia, Jan-Christian Diederichs és alkalmazottainak száma eléri a 100 főt. A DIEDERICHS termékeket 14.000 szerviznek és alkatrészek forgalmazásával foglalkozó üzletnek szállítják. A cég központi raktára Bad Bentheim-ben található, 24.000 m2-en.

Jelenleg a cég katalógusában több mint 56.0000 cikk található, 39 autógyártó 1126 modelljéhez. Weboldalunkon bármikor vásárolhat DIEDERICHS autóalkatrészeket online.

A DIEDERICHS autóalkatrészek

  1. Karosszéria elemek és világítás. Tartós anyagból készülnek, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és a deformációnak. A minden egyes termékhez nyújtott minőségi garanciát tanúsítványok igazolják. A csatlakozó pontok, a termékek formája és súlya teljes mértékben megegyezik az eredeti alkatrészek paramétereivel. A fém alkatrészek nagymértékben korrózióállók, mivel vagy cinkbevonattal rendelkeznek, vagy alumíniumból készülnek. A tömítések gyártásához rugalmas anyagokat használnak fel, melyek a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól függetlenül megőrzik kiváló tulajdonságaikat.
  2. Légkondicionáló és motorhűtő alkatrészek. Ebben a kategóriában kondenzátorokat, hűtőket, kompresszorokat, ventilátorokat és más alkatrészeket találunk. Nagymértékben korrózióállók, és tökéletesen ellenállnak az erős vegyi anyagoknak is. A hőmérséklet és a nyomás változással szemben is ellenállók.
  3. Autótuning alkatrészek. Ez a kategória nagyszámú alkatrészt tartalmaz - kezdve a karosszéria elemektől, a motoralkatrészekig. Ezek a termékek a motor teljesítményének növelésében és az autók aerodinamikai tulajdonságainak, valamint kinézetük javításában segítenek. Összességében több mint 5.000 különféle autótuning alkatrész található itt, melyek a következő kategóriákba sorolhatók:
    • karosszéria elemek;
    • világító berendezések;
    • alváz alkatrészek.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Elektromos Alkatrészek
Fűtés / Szellőzés
Gyújtás / Izzítás
Tömítések / Szimeringek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres