Autóalkatrész METZGER

Online alkatrész katalógus ől METZGER

A Metzger neves autóalkatrész márka. A német Werner Metzger GmbH tulajdona, mely Európában és a világ más részein is nagyon népszerű.

A márkanév a kiváló minőség és a megbízhatóság szimbóluma. Az 1980-ban alapított Werner Metzger GmbH vállalat néhány évtized alatt érte el, hogy az egész világon megismerjék. A Metzger autóalkatrészek megfelelők a tömeggyártású gyártott autókba, de az olyan csúcstechnológiás modellekbe is, mint a Maybach, a Lamborghini, a Lotus, a Porsche, a Ferrari és a Maserati.

A Metzger autóalkatrészek

A Metzger katalógusban több mint 20.000 termék található. E márkanéven a következő fajta termékek kerülnek forgalmazásra:

  1. Izzítógyertyák. Teljeskörű a választék, a Metzger izzítógyertyák a dízel autók 96%-ába megfelelők.
  2. Hűtőrendszer alkatrészek. A kategóriában ventilátorokat, ellenállásokat, vezérlőegységeket, szabályzókat és kompresszorokat vásárolhatunk.
  3. Motorok és kísérő alkatrészek - karimák a központi befecskendezéshez, flexibilis csövek, gumitámaszok, szivattyúk, szelepek és olajleválasztók.
  4. Elektronikus berendezések. A Metzger ebben a kategóriában több mint 4.000 cikket kínál. Különféle szenzorok, áramlásmérők, gyújtótekercsek, EGR-szelepek, kapcsolók és más berendezések tartoznak ide.
  5. Szíjhajtások. A Metzger márkanéven forgalmazott szíjak többségét a Dayco cég készíti, mely kiváló hírnévnek örvend az európai piacon.
  6. Légkondicionáló alkatrészek. A termékek kötött nagy- és kisnyomású vezetékek, valamint különféle tömítések találhatók.
  7. Adagoló tömlők és vezetékek. Ellenállnak a magas nyomásnak és a nagy hőingadozásnak. Az eredeti alkatrészekkel megegyező minőségűek. A gyártás ideje feltüntetésre kerül az alkatrészeken.
  8. Futómű és kormánymű alkatrészek. Közel 3.000 alkatrész tartozik ide európai és japán autókhoz.
  9. Fékrendszer alkatrészek. A fékbetétek tartós anyagokból készülnek. A fékbetét és a súrlódó felület között egy speciális köztes rész van, ami segít a hőelvezetésben. A féktárcsák magas széntartalmú acélból készülnek, mely a rázkódást és a zajt minimálisra csökkenti, és nagyon hatékony.
  10. Karosszéria elemek. Ablakemelők, gázrugók, ablaktörlők, ablakgörgők és karok - mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, és szinte minden autóba beszerelhetők.

Vásároljon Metzger autóalkatrészeket online

A hatalmas Metzger termékválasztékban könnyen elveszik az ember. Tisztában vagyunk ezzel, ezért szakértő tanácsadóink készen állnak arra, hogy vásárlóinknak segítsenek. Kizárólag neves gyártókkal dolgozunk, ezért ügyelünk arra is, hogy kiszolgálásunk megfeleljen a márkák hírének. Fő előnyeink közé tartoznak kedvező áraink és a gyors szállítás.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Klímaberendezés
Tömítések / Szimeringek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres