Autóalkatrész STARK

Online alkatrész katalógus ől STARK

A Stark Professional Line német márka, mely néven széles választékban készülnek autóalkatrészek. A márka a Stark Automotive Germany GmbH vállalat tulajdona.

A Stark Professional Line története

A cég története 2013-ban kezdődött, a Stark Automotive Germany GmbH megalakulásakor. Eredetileg a cég fékrendszer alkatrészeket készített. Később a választék futómű- és üzemanyagrendszer, motor-, hűtő- és szellőztetőrendszer alkatrészekkel, valamint az utastérbe való elemekkel bővült.

A Stark Professional Line márkás alkatrészek mindegyik modern berendezéseken készül, és többszintű vizsgálaton esik át - így az alkatrészek hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. Ezt mutatja az is, hogy a cég 3 év garanciát nyújt az összes termékre, míg a gyártók többsége csak 2 év garanciát ajánl. Jelenleg a cég erős pozíciókkal rendelkezik a prémium kategóriás autóalkatrészek piacán. Weboldalunkon bármikor vásárolhat Stark Professional Line autóalkatrészeket online.

A Stark Professional Line autóalkatrészek

  1. Fékrendszer alkatrészek. Ebben a kategóriában féktárcsákat, fékbetéteket, féknyergeket, kézifék alkatrészeket, dobfék alkatrészeket, szenzorokat stb. vásárolhat. Minden alkatrész elsőosztályú alapanyagokból készül, hatékony fékezést biztosít, és növeli az autó biztonságát.
  2. Motoralkatrészek, üzemanyag-szállító- és kipufogórendszer alkatrészek. Ezek között motorkonzolokat és rögzítőket, zárósapkákat, olajteknőke és motor fojtó dugókat, levegőszűrőket, szelepeket, turbinákat, kompresszorokat, lambda szondákat, üzemanyagszivattyúkat, tartályokat, tárcsákat, feszítőgörgőket, vezérműszíjakat stb. talál. Az alkatrészek tartósak és kopásállók, hosszú időn át használhatók.
  3. Kormánymű és futómű alkatrészek. A Stark Professional Line katalógusában nagy választékban találhatók kormányrudak és kormányösszekötő rúd fejek, gömbcsuklók, kerékagy csapágyak, szervoszivattyúk, rugók, laprugók, lengéscsillapítók és lengéscsillapító rugók, kerékagyak, féltengelyek, lengőkarok, stabilizátorok és más termékek. Minden autóalkatrész ellenálló a nagy mechanikai terheléssel szemben, és korrózióálló anyagból készült. A jármű használatukkal kiválóan irányítható.
  4. Sebességváltó alkatrészek. A féltengelyek és csuklók, kuplungok, tengelykapcsoló-kinyomócsapágyak stb. tartoznak ide. A gyártás során többször tesztelik az alkatrészeket, ezért is olyan erősek. Zavartalan és zajtalan vezetést biztosítanak.
  5. Hűtőrendszer és légkondicionáló alkatrészek. Ebben a kategóriában hűtők, intercoolerek, ventilátorok, kondenzátorok, kabinszűrők stb. található. Érdemes megemlíteni, hogy nagymértékben korrózióállók. Optimális motorhűtést és az utastérben kellemes mikroklímát biztosítanak.
  6. Elektronikus berendezések. Stark Professional Line márkanéven nagy választékban készülnek relék, szenzorok és vezérlőegységek csaknem az összes autóban lévő rendszerhez. A műszereket nagy precizitás, a legkisebb, mért értékekben tapasztalt változásokra adott gyors reakció jellemzi. A cég kínálatában nagyfeszültségű kábelek és gyújtástekercsek is találhatók.
  7. Karosszéria- és utastér elemek. Itt ablakemelőket, gázrugókat, elektromos ablakmosó motorokat és más autóalkatrészeket találhatunk. Az összes alkatrész kiváló minőségű, és nagyszerű teljesítményt nyújt.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres