Autóalkatrész JURID

Online alkatrész katalógus ől JURID

A JURID népszerű német márka. E márkanéven személyautókhoz, tehergépkocsikhoz, és speciális járművekhez való fékrendszerek készülnek. A JURID alkatrészek exkluzív minősége és nagy teljesítménye azt eredményezte, hogy a márka a világ vezető autógyárai, és az egyszerű autótulajdonosai körében is népszerű. Autójába illő JURID autóalkatrészeket vásárolhat online - Autoalkatreszonline24.hu webáruház.

A JURID története

A JURID Company története 1914-ben kezdődött, bár mai nevét csak 1929-ben kapta meg. 2000-ben a vállalat megerősítette pozícióit a világ utángyártott piacán azzal, hogy csatlakozott a Honeywell Bremsbelag GmbH csoporthoz, mely az amerikai Honeywell International Inc. része.

Napjainkban a JURID a vezető autógyárak különböző márkáihoz gyárt fékbetéteket és fékfolyadékokat.

A JURID jól fejlett ipari hálózattal rendelkezik: üzemei Németországban, Spanyolországban, és más európai országokban is megtalálhatók, valamint vannak gyárai az USA-ban, Thaiföldön és Malaysiában is. Évente több mind 64 millió fékbetétet készít a cég.

Ezek a termékek a felső kategóriába tartoznak.

A JURID autóalkatrészek

E márkanév alatt J-jelzéssel az autógyárak szerelősoraira szállítanak alkatrészeket, az utángyártott alkatrészeket D-jelzéssel látják el. A JURID választékában innovatív fékbetéteket is találunk, a JURID WHITE-ot - ezek az alkatrészek zajtalan és pormentes fékezést biztosítanak.

A JURID autóalkatrészek a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • Megbízhatóság. A JURID autóalkatrészek a DIN EN ISO 9001 és QS 9000 szabványoknak megfelelően készülnek, ami garantálja a megfelelő gyártási technológiát, és a minden szakaszban elvégzett minőségellenőrzést.
  • Kiváló jellemzők. A különböző vizsgálatokon a JURID termékek jó eredményt érnek el. A féktávolság hossza vészfékezés esetén nem haladja meg a megengedett maximális távolságot.
  • Megnövelt élettartam. A JURID fékbetétek alapanyaga nagy teherbírású műgyanta erős töltettel kombinálva. Az ilyen anyagok használata lehetővé teszi, hogy a fékbetétek ellenálljanak a magas hőmérsékleti és nagy mechanikus terhelésnek. A gyártás csúcstechnológiával történik, a termékek azbeszt-mentesek. A fékbetétek kopása erős fékezés esetén is minimális, ami a biztonságra és a tartósságra garancia.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres