Autóalkatrész HJS

Online alkatrész katalógus ől HJS

A HJS egy német márka, mely széles választékban kínál kipufogógázokat csökkentő termékeket. A HJS márkanéven forgalmazott rendszereket és alkatrészeket eredetiként és utángyártottként is forgalmazzák tehergépkocsikhoz, sportautókhoz és SUV-okhoz.

A HJS története

A HJ Emission Technology GmbH & Co. KG céget Hermann Josef Schulte alapította, 1976-ban, Németországban. Kezdetben a cég rögzítőkészleteket forgalmazott kipufogórendszerekhez. 1985-ben kezdték meg a katalizátorok gyártását, és még ma is ezek a cég legfontosabb termékei.

A cég története során számos innovációt mutatott be, melynek célja a károsanyag kibocsátás csökkentése. 2012-ben a HJS Emission Technology GmbH & Co elnyerte a MAN-Award-ot (MAN-díj) melyet a MAN tehergépkocsik és autóbuszok minőségéhez és megbízhatóságához való jelentős hozzájárulásáért ítéltek oda.

Jelenleg a cégnek 450 alkalmazottja van. A vállalat által gyártott termékek kiváló minőséget képviselnek, és a felső kategóriába tartoznak.  Weboldalunkon vásárolhat HJS autóalkatrészeket online.

A HJS autóalkatrészek

 1. Kipufogódobok. Van bennük egy speciális, üvegszállal töltött kamra, ami elnyeli a vibrációt. A felszívó anyag használatával a kipufogódob nem akadályozza meg a kipufogógázok áramlását, így megőrzik a motor teljesítményét.
 2. Kipufogó szelepek. Tartósságuk, zajtalanságuk és hatékonyságuk kiemelendő. Manuálisan is vezérelhetők.
 3. Katalizátorok. A HJS termékei között számos katalizátor termékcsalád található, melyek elsősorban sportautókhoz készülnek:
  • Cup. Alsókategóriás katalizátor 950 °С-os kipufogógáz hőmérsékletnél működik. Kiváló minőségű és tartós.
  • PE. 30%-al alacsonyabb súlyú, mint a Cup termékcsalád elemei. A bennük használt perforált fóliának köszönhetően kevésbé akadályozzák a kipufogógáz áramlását.
  • UL. 50%-al alacsonyabb súlyú, mint a hagyományos alkatrészek. Falvastagsága csak 0,5mm. Kiválóan ellenáll az extrém magas hőmérsékletnek is.
 4. Részecskeszűrők. A cég egyik legújabb fejlesztése a CB2 rendszer, ami regenerálja a részecskeszűrőket.  Megnöveli a regeneráló folyamat hatékonyságát, ami a részecskeszűrőben zajlik, és segít felgyorsítani a regenerációt még abban az esetben is, ha a kipufogógázok hőmérséklete nem elég magas.
 5. Tömlők, csövek, csatlakozók. Gyártásukhoz rugalmas polimer anyagokat és a nagy tartósságú rozsdamentes acélt használnak fel.
 6. Szerelőkészletek. Ebben a kategóriában rugókat, szorítókat, tartókat, gumipárnákat, hőpajzsokat és más, a katalizátor és a kipufogórendszer alkatrészeinek beszereléséhez és rögzítéséhez szükséges alkatrészeket találunk. A tartós anyagok 1000°С feletti hőmérsékletnek is ellenállnak.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres