Autóalkatrész AJUSA

Online alkatrész katalógus ől AJUSA

Az Ajusa egy népszerű autóalkatrész márka. A cég rendelkezik a legnagyobb európai termékválasztékkal a japán jármű modellekhez.  Az Ajusa autóalkatrészek megfizethetők és kiváló minőségűek. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban kedvező feltételekkel vásárolhat Ajusa autóalkatrészeket online.

Az Ajusa története

Az Ajusa márka 1972-ben, Spanyolországban született. 1978-ban a cég a latin-amerikai országokba kezdte exportálni termékeit, majd 1980-ban Európába. Működése első éveiben a vállalat eredeti alkatrészeket gyártott vezető európai gyáraknak: 1982-ben az első tömítéseket a Renault-nak adták el, majd 1984-ben a Volkswagen csoportnak.

Jelenleg az Ajusa hengerfej csavarokat és hengerfej tömítéseket, valamint vezérműtengelyeket és hidraulikus emelőket készít az utángyártott piacra. Az alkatrészek gyártása minden autóhoz három évvel adott gépkocsi sorozatgyártásba kerülése után kezdődik meg. Az Ajusa alkatrészek megfelelnek a nemzetközi ISO 9001, ISO TS 16949 és ISO 14001 szabványoknak. Az első két szabvány a minőségellenőrzési rendszer követelményeit írja le, a harmadik a környezetvédelmi felügyeleti rendszer előírásait tartalmazza. A termékválaszték több mint 35.000 cikkből áll.

Az Ajusa cégnek az USA-ban, Mexikóban, Brazíliában, Japánban, Ausztráliában, Afrikában és az európai országokban is van képviselete.

Az Ajusa autóalkatrészek

  1. Hengerfej tömítések. Az Ajusa története ezen alkatrészek gyártásával kezdődött. Napjainkban a cég termékei között találunk alkatrészeket a legtöbb európai és ázsiai gyárban készült modern személygépjárműhöz és tehergépkocsihoz, valamint speciális járművekhez is. A kiváló minőségű anyagokból csúcstechnológiával készült Ajusa tömítések hosszú időre megbízható tömítést biztosítanak, és megakadályozzák a munkafolyadékok szivárgását. Az Ajusa termékválaszték hengerfej tömítés készleteket is tartalmaz.
  2. Hengerfej csavarok. Ajusa márkanéven 1993 óta készülnek ezek a termékek. A vállalat minden motortípus hengerfejébe készít alkatrészt, melyeknél bizonyos szögben kell a csavarokat rögzíteni.
  3. Hidraulikus emelők. Ezek 1998 óta szerepelnek az Ajusa kínálatában. Ma a kategóriában több mint 180 alkatrész található.
  4. Vezérműtengelyek. A cég 2002-ben kezdte meg ezen termékek sorozatgyártását. A gyártás megkezdését 5 évni kutatás és fejlesztés előzte meg. Jelenleg az Ajusa több mint 1500 fajta vezérműtengelyt kínál. Ezek az alkatrészek nagy teljesítményűek és alacsony fogyasztással működnek.
  5. Ajusil szilikon tömítőanyag. Ez a sztenderd tömítések egy helyettesítője, a motornak légtömörséget biztosít.
  6. Turbo alkatrészek. Ezeket az alkatrészeket az Ajusa több mint tíz éve készíti. Ma több mint 800 készletet kínálnak, ideértve a gáz- és olajtömítéseket, a rögzítőelemeket (anyák, alátétek, csapok) és az olajfecskendőket is. Ezeket a készleteket használják a Garrett, a Borg Warner, a Holset turbinákhoz, és még sok máshoz is.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres