Autó Tengelytest - magas minőségű top árak
Tengelytest - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Tengelytest garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Tengelytest autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Tengelytest
 • Autó Tengelytest - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Tengelytest - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Tengelytest - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Tengelytest - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Tengelytest alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Tengelytest alkatrészről

A merev tengely az autó felfüggesztésének tartó része, amely összeköti a kerekeket és a futómű elemeit, a váltót és a gépkocsi kormányművét. Bizonyos kialakításoknál a segédváz tölti be a tartó szerepet.

5 tipp a merev tengely használatához

 1. A merev tengely nem rendelkezik meghatározott élettartammal. Az alkatrész cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha szükséges.
 2. Ajánlott minden 10.000-15.000 megtett kilométert követően kiegyensúlyozni a kerekeket. Ez segít a merev tengely hibáit időben észlelni.
 3. Tanácsos elkerülni a nem megfelelő útfelületen való autózást, valamint az akadályokon való áthajtást.
 4. Ajánlott a torziós rudak tűgörgős csapágyainak cseréjét legalább 60.000 megtett kilométerenként követően elvégezni.
 5. A jármű teherbírását meghaladó súlyú rakomány szállítása tilos.

A merev tengely hibái, azok okai és jelei

 1. A rúd deformálódása Ez lehet erős behatás következménye, eredményezheti a gyenge minőségű útfelületen való autózás, vagy a gépkocsi túlterhelése. Erre a hibára a következő jelekből következtethetünk: autózás közben túlzott zaj hajtótengelyben; az autó nem stabil, vagy a gumiabroncs felületének egyenlőtlen kopása.
 2. Korrózió Ezt általában a gyártó által használt alkatrészek anyagának gyenge minősége okozza, vagy az alkatrészt ért nedvesség következménye lehet. Ez a hiba szemmel látható.
 3. Csorbulások, repedések A jelentős mechanikai sérüléseket a legtöbb esetben az autó használatára vonatkozó szabályok megsértése, a szakszerűtlen javítás vagy a balesetek hatásai okoznak. Az ilyen hibák az alkatrész ellenőrzése során felfedezhetők.
 4. A rúd furatok felületének vagy a csapágycsapoknak a kopása. Általában az ilyen hibák oka a tengely túlzott megterhelése. A kopást az autó felfüggesztésének hallható szokatlan zajok, illetve a kerekek kiegyensúlyozatlansága jelzi.

Nálunk vásárolhat merev tengelyt autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Szakértő ügyfélszolgálatunk segítségére lesz a keresett autóalkatrész gyors megtalálásában.

Kosár
#
Az Ön kosara üres