Autó Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) - magas minőségű top árak
Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej)
 • Autó Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Trapézgömbfej (Lengőkar Gömbfej) alkatrészről

A gömbcsukló a kocsi alján található. A kormány és a felfüggesztés gömbcsuklói más súrlódó alkatrészekhez képest elég nehéz körülmények között működnek. Homokosak, porosak, piszkos víz kerül rájuk, vagy akár teljesen elborítja őket a víz. Az egyetlen pozitívum, hogy nem szorulnak hűtésre. A gömbcsuklókat segítség nélkül is meg tudja nézni, vagy ki tudja cserélni. A vizsgálathoz emelje meg az autót és támassza alá. Gondosan vizsgálja meg a burkolatot repedéseket, vágásokat, vagy szivárgás jeleit keresve, majd cserélje ki, ha szükséges. Ezután próbálja meg felfelé vagy lefelé nyomni a gömbcsuklót. Ha ez lehetséges, akkor a gömbcsukló sajnos elhasználódott. Kérje meg a társát, hogy rángassa meg a kereket, és tapintsa meg a gömbcsukló anyát. Ha mozog, gömbcsukló csonkja elhasználódott. Ebben az esetben ki kell cserélni a gömbcsuklót.

A gömbcsukló cseréjéhez emelje fel az autót és vegye le a kereket. Ezután lazítsa le a lengőkaron lévő ellenanyát, de ne távolítsa el azonnal. Csavarja le az anyát a gömbcsukló csonkjáról néhány fordulattal. Vegye ki a gömbcsuklót a tengelycsonkból, és csavarja le az anyát. Vegye le a gömbcsuklót a karhoz rögzítő két csavart, majd vegye ki a gömbcsuklót. Az új gömbcsukló felszereléséhez helyezze azt a lengőkarra és nyomja rá a két rögzítő csavart, de még ne rögzítse őket. Helyezze a gömbcsukló csonkját a tengelycsonkra, majd húzza meg az anyát a megfelelő nyomatékkal. Húzza meg a gömbcsukló rögzítő csavarjait a lengőkaron az előírt nyomatékkal. Szerelje vissza a kereket, majd eressze vissza az autót a földre.

Szüksége van egy új gömbcsuklóra? Rendelje meg speciális online tartalék alkatrész üzletünkben! Alacsony áraink és kedvező szállítási feltételeink kellemes meglepetéssel szolgálnak. Egyéb gépkocsi alkatrészekkel is szolgálhatunk, mint például a gyújtótekercs, a szilfon készletek, az oxigénérzékelő és a vízszivattyú.

Kosár
#
Az Ön kosara üres