Autó Stabilizátor - magas minőségű top árak
Stabilizátor - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Stabilizátor garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Stabilizátor autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Stabilizátor
 • Autó Stabilizátor - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Stabilizátor - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Stabilizátor - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Stabilizátor - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Stabilizátor alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Stabilizátor alkatrészről

Az autó feszültség szabályozója egy olyan elektronikus eszköz, amely stabil kimeneti feszültséget biztosít, miközben a bemenetén az amplitúdó egy tartományban ingadozik. Fizikailag ez tulajdonképpen egy szabályozott transzformátor. Minden modern autó nagy teljesítményű elektronikus alkatrészekkel van felszerelve, mint a fedélzeti számítógép, a riasztórendszer, a DVD lejátszók, videó felvevők és egyéb elektronikai berendezések. Ezekkel az eszközökkel ugyanakkor igen gondosan kell bánni.

Meg kell védeni őket a feszültségugrásoktól, túlfeszültség impulzusoktól, a magas frekvenciájú zajoktól és a rövidzárlattól. Túlfeszültséget egyébként bármely nagy teljesítményű fogyasztó okozhat: a gyújtógyertyák a gyújtás pillanatában, az indítómotor, egy nagy teljesítményű hangrendszer, a légkondicionáló és más hasonló eszközök. Milyen következményekkel jár, ha nem védi meg a szükséges mértékben autója berendezéseit? Sok vezető csupán kisebb problémákkal – pl. interferenciákkal – szembesül, de sok más gépkocsi-tulajdonos ugyanakkor sajnálhatja tönkrement elektromos berendezéseit.

Az automatikus feszültség szabályozó arra szolgál, hogy megakadályozza az efféle problémákat és egyenletes feszültségellátást biztosítson. Autóját nem nehéz megvédeni. Csak csatlakoztassa a PVS 100 feszültségszabályozót közvetlenül az akkumulátorhoz.

Ha meg szeretné védeni autója elektromos berendezéseit, szüksége van egy automatikus feszültség szabályozóra. Ne vesztegesse idejét szaküzletekben, vagy szervizekben, és ne fizessen feleslegesen sokat! Csak látogasson el online üzletünkbe otthonának, vagy irodájának elhagyása nélkül! Vásárlóinknak csatoló rudak széles választékát is kínáljuk bármely autómárkához. Rendeljen bármilyen alkatrészt jutányos áron! Garantáljuk a rövid szállítási határidőket is. Kínálatunkban vásárlóink fékbetéteket, központi kipufogó dobot, olajteknőt és a fékhengert is találnak.

Kosár
#
Az Ön kosara üres