Autó Csapágy Tengelytest - magas minőségű top árak
Csapágy Tengelytest - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Csapágy Tengelytest garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Csapágy Tengelytest autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Csapágy Tengelytest
 • Autó Csapágy Tengelytest - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Csapágy Tengelytest - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Csapágy Tengelytest - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Csapágy Tengelytest - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Csapágy Tengelytest alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Csapágy Tengelytest alkatrészről

A merev tengely perselyek gumi-fém csatlakozók, melyek a futómű elemeit kötik össze, és tompítják a rezgéseket, melyek autózás közben keletkeznek az alkatrészek között.

3 tipp a merev tengely perselyek használatához

 1. A gumi-fém csatlakozók állapotát 50.000 megtett kilométert követően ellenőrizze. Cserélje ki az alkatrészeket, amennyiben szükséges.
 2. A merev tengely perselyeket 100.000 megtett kilométer után ki kell cserélni, abban az esetben is, ha a szemrevételezés során nem talál sérülésre utaló nyomokat.
 3. Rendszeresen kenje a perselyeket speciális anyaggal, amennyiben az autó gyártója biztosít erre lehetőséget. A kenőanyag kiválasztásánál ellenőrizze annak összetételét: ez nem tartalmazhat olyan anyagot, mely megrongálja a poliuretánt vagy a gumit.

A merev tengely persely hibái, azok okai és jelei

 1. A gumi betét kopása. Az elasztikus alkatrész idő előtti kopását általában a hőmérsékletváltozások, az erős vegyi anyagok hatása, valamint az autó túlzott megterhelése okozza. A gumipersely élettartamának végét jellemzően a futóműből hallható szokatlan hangok, az autó letérése az egyenes útról, a vezetés kényelmének csökkenése jelzi. A merev tengely elhajlása a szemrevételezés során látható lehet.
 2. Korrózió. Ez a nedvesség hatásának eredménye, a szemrevételezés során könnyen észrevehető.
 3. Réteges leválás. A gépkocsi terhelésének egyenetlen eloszlása, a gyakori, gyenge minőségű útfelületen való használat, az egyéb futómű alkatrészek hibája, csökkenti a fém és gumi alkatrészek csatlakozásának hatékonyságát, és holtjáték kialakulásához vezet. Ezt a hibát hangos nyikorgás, az irányítás elvesztése, a kerekek kiegyensúlyozatlansága és a karosszériához való súrlódásuk jelzi.

Autoalkatreszonline24.hu - nálunk megfizethető áron vásárolhat merev tengely perselyeket. Itt bármilyen autóalkarészt megtalál gépkocsijához.

Kosár
#
Az Ön kosara üres