loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Stabilizátor összekötő hátsó és első, hátsó bal, hátsó jobb, első bal, első jobb - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Stabilizátor összekötő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Stabilizátor összekötő autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Stabilizátor rúd hátsó és első
 • Autó Stabilizátor rúd első bal - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Stabilizátor összekötő első jobb - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Stabilizátor rúd hátsó és első - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Stabilizátor rúd - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Stabilizátor összekötő vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Stabilizátor rúd alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Stabilizátor rúd alkatrészről

A járművek biztonságának legfontosabb elemei közé tartozik kormány és a futómű összes eleme, amelyeket a mérnökök különös gondossággal terveznek és gyártanak. Ezeknek az elemeknek minden körülmények között és minden járművön maximális biztonságot kell garantálniuk az utakon.

A kormányösszekötő rúd belső és külső csatoló rudakból áll. A kormányösszekötő rúd – amit köztes rúdnak is hívnak – kihatással van a kormányszerkezet egészére. A csatoló rudak mind alakban, mind pedig hosszúságukban pontosan illeszkednek a kényszerített vezérlés csatlakozó elemeihez. Pontosan illeszkednek tehát a kormányrúdhoz (kormánycsuklóhoz) és a kormányrendszer köztes rúdjához is. Annak érdekében, hogy a kormányzott kerék szélső helyzetében ne érintkezzen, a külső csatoló rudakat derékszögnél szinte mindig megállítják. A belső csatoló rúd végeinek tengelycsuklói a kormánymű fogasléchez csatlakoznak, és egy fogas csővel vannak lezárva. A csatoló rudak végei ferde gömbcsuklók, vagy univerzális csuklók. Felső és alsó borításuk készülhet műanyagból, acélból, vagy ezen anyagok kombinációjából.

Ha csatoló rudat kell cserélnie, ne vesztegesse idejét szaküzletekben, vagy szervizekben. Ezzel nem csak időt, de pénzt is veszít, mivel biztosan többet költ majd a szükséges alkatrészre. Látogasson el inkább online üzletünkbe otthona, vagy irodája kényelméből. Vásárlóinknak gömbcsuklók széles választékát kínáljuk bármely gépkocsi márkához. Rendelje meg a szükséges alkatrészt kedvező áron. Rendelése a lehető legrövidebb időn belül kiszállításra kerül. Egyéb alkatrészek – mint pl. fékbetét, központi hangtompító, olajteknő, vagy radiátor – széles választékával is állunk vásárlóink rendelkezésére.

Kosár
#
Az Ön kosara üres