Autó Kerékcsapágy Készlet - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Kerékcsapágy Készlet garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 35000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Alkatrész megrendelését néhány napon belül megkapja

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Kerékcsapágy Készlet
 • Autó Kerékcsapágy Készlet - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Kerékcsapágy Készlet - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Kerékcsapágy Készlet - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Kerékcsapágy Készlet kifizetése American Express-szel

Cserélje ki autójában a Kerékcsapágy Készlet alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Kerékcsapágy Készlet alkatrészről

A gépjárművek szerkezetében kétféle csapágyat használnak: gördülő csapágyat és siklócsapágyat. Minden kocsi több tucat csapágyat tartalmaz. Majdnem minden gépkocsi részegység (futómű, motor, kerék, áttételek) csapágyakat is tartalmaz, amelyek a jármű tökéletes és biztonságos működését biztosítják.

Elvileg a gépkocsiban található összes csapágy nagy terhelésnek van kitéve, de a legnagyobb terhelés a kerékcsapágyakra jut. Ez a terhelés mind a mozgás, mind a gyorsítás, vagy a fékezés során fellép. A legszigorúbb követelmények a kerékcsapágyakat érintik, mivel ezekre ugyanúgy sugárirányú, mint tengelyirányú, valamint kombinált erők is hatnak. A kerékcsapágy gördülőcsapágy. Mint minden gördülőcsapágy ez is egy külső és egy belső gyűrűből áll, amelyek eltérő alakú gördülő elemeket tartanak össze és egyben választanak is el egymástól.

A belső gyűrű külső felületén, valamint a külső gyűrű belső felületén egy vájat található, ami tulajdonképpen a gördülő testek mozogására szolgáló pályát képez. E testek lehetnek görgők, vagy golyók (golyóscsapágy). Tulajdonképpen a gördülőelem alakja határozza meg a csapágy nevét is. A görgők lehetnek henger, tű, kúp, vagy más alakúak. A csapágyak maguk pedig egysorosak, kétsorosak, vagy akár többsorosak is lehetnek attól függően, hogy a gördülő elemek hány sorban helyezkednek el. A terhelés típusa szerint, amelyre a csapágyat méretezték, a csapágy lehetnek radiális, axiális, axiál-radiális, vagy ferde hatásvonalú golyóscsapágy.

Kerékcsapágy készletet online üzletünkben vásárolhat. Nem kell sorban állnia és akkor keresheti fel, amikor jólesik. Rendelését a megadott címre a lehető legrövidebb idő alatt kiszállítjuk. Ugyancsak nálunk akár ködlámpát, radiátort, vagy gömbcsuklót is vásárolhat.

Felső Kerékcsapágy Készlet eladók: Kerékcsapágy Készlet online alacsony áron