Autó Fékpofa - magas minőségű top árak
Fékpofa - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Fékpofa garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Fékpofa autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Fékpofa
 • Autó Fékpofa - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Fékpofa - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Fékpofa - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Fékpofa - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Fékpofa alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Fékpofa alkatrészről

A dobfék egy fékrendszer típus, amely egy forgó dobból áll, és ahol a fékhatás fékpofáknak a forgó dobhoz történő hozzányomása útján keletkezik. A fékbetét sarló alakúra kiképzett fém alkatrészekből áll, amelynek súrlódó felülete azbeszt alapú. A kézifék karja a fékbetétek egyikén található. Kétségtelen, hogy a fékpofa a gépkocsi egyik legfontosabb fogyóeszköze, mivel a közlekedés biztonsága minőségüktől és megbízhatóságuktól függ. A minőségi fékpofákkal kapcsolatos követelményeket szigorúan kötelező betartani.

A fékhatásnak folyamatosnak kell lennie, méghozzá függetlenül a fékek működtetésének módjától. A fékpofák hatékonyságának még magas sebességen történő hirtelen fékezés esetén sem szabad csökkennie. Viszonylag hosszú élettartam. A fékpofái akár jól is fékezhetnek, de ha néhány ezer kilométer után cserélni kell őket, akkor bizony nem sokat érnek. Élettartamuk természetesen sok tényezőtől függ, de leginkább a sofőr vezetési stílusától.

Ha azonban észreveszi, hogy a fékpofákat mintegy háromezer kilométer után cserélnie kell, ez távolról sem azt jelenti, hogy Ön egy extrém vezető lenne. Sokkal esélyesebb, hogy egyszerűen nem megfelelő minőségű fékpofákat használ. A féktárcsa kímélése. A féktárcsák sokkal drágábbak, mint egy fékpofa készlet. Nem bölcs dolog olyan fékpofákat használni, amelyek a féktárcsa elhasználódásához és gyakori cseréjéhez vezetnek.

Reális ár. A gépkocsi tulajdonosok gyakran törekszenek takarékosságra, ezért ismeretlen gyártótól származó fékpofákat vásárolnak igen alacsony áron. Csakhogy az ilyesféle takarékoskodás nem éppen ésszerű. A minőségnek ára van, és az olcsó fékpofák bizony nem teljesítik a fenti követelményeket (kivéve talán a legutolsót). Online üzletünkben a legjobb árakon találhat megfelelő fékpofákat. Nálunk akár kerékagyakat, csatoló rudakat, féktömlőket, vagy kipufogódobokat is találhat.

Kosár
#
Az Ön kosara üres