Autó Abs Gyűrű - magas minőségű top árak
Abs Gyűrű - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Abs Gyűrű garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Abs Gyűrű autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Abs Gyűrű
 • Autó Abs Gyűrű - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Abs Gyűrű - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Abs Gyűrű - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Abs Gyűrű - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Abs Gyűrű alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Abs Gyűrű alkatrészről

Az ABS jeladó gyűrű a CV csuklóban található. Ez együtt forog a kerékkel és lehetővé teszi, hogy az ABS jeladó információhoz jusson az autó sebességével kapcsolatban. Cserébe az alkatrész jelet küld az ABS vezérlőegységnek a rendszer elindításának szükségességéről.

3 tipp az ABS jeladó gyűrű használatához

 1. Az alkatrész élettartama nagyban függ a vezetési stílustól és az autó által használt út jellemzőitől. Próbálja meg kerülni a vészfékezést, így meghosszabbíthatja az ABS jeladó gyűrű élettartamát.
 2. Amikor új alkatrészt épít be, győződjön meg róla, hogy az alkatrész az autó modellnek megfelelő. A nem megfelelő méretű gyűrű rosszul működik, vagy nem is lehet a CV csuklóra felszerelni.
 3. Rendszeresen ellenőrizze a jeladót és az ABS jeladó gyűrűt és tisztítsa meg az alkatrész működését negatívan befolyásoló szennyeződésektől.

Az ABS jeladó gyűrű hibái, azok okai és jelei.

 1. Szakadás. Ez akkor történik, ha a rendszer spontán nem megfelelő válaszokat ad fékezéskor. Az ABS jeladó gyűrű kiéghet az anyag elöregedése vagy a javítás közben keletkező mechanikus hatás eredményeként.
 2. A fogak kopása. Az ABS hibajelzés működésbe lépése ennek egyik jele, amikor a számítógép támogatta diagnosztika ABS hibát jelez. Ennek oka a gyakori terepen való autózás és az anyag gyártásához felhasznált anyagok gyenge minősége.
 3. Korrózió. Ez akkor fordul elő, ha nedvesség és az útról származó törmelék kerül a gyűrűbe. Ebben az esetben az alkatrész geometriája romlik, az ABS rosszkor kapcsol be, amit a vezető a kormánykerék és a fékpedál rezgéséből érzékel; illetve az ABS jelzés ki van kapcsolva a műszerfalon.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat ABS jeladó gyűrűt autójához. Gyakran vannak akcióink, nálunk lehetősége van bármely autóalkatrészt kedvezményesen megvásárolni.

Kosár
#
Az Ön kosara üres