Autó Kézifék Bowden - magas minőségű top árak
Kézifék Bowden - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Kézifék Bowden garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Kézifék Bowden autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Kézifék Bowden
 • Autó Kézifék Bowden - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Kézifék Bowden - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Kézifék Bowden - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Kézifék Bowden - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Kézifék Bowden alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Kézifék Bowden alkatrészről

A kéziféket (parkoló féket) a jármű egy helyben hosszabb időn át történő rögzítésére használjuk. A kézifék rendszere egyúttal tartalék biztonsági rendszerként is funkcionál, mivel duplikálja a működő hidraulikus rendszert. A kézifék segítségével a sofőr vészhelyzetben le tudja állítani az autót. A kézifék egy fékezési mechanizmusból és egy fékberendezésből áll. A fékező erőt az ember a mechanikus fékrendszer egy pedáljának lenyomásával adja át a fékező mechanizmusnak.

Az erő a kézifék kartól minden egyes fékmechanizmusra bowden útján adódik át. A kézifék rendszere egy, kettő, vagy három bowdenes lehet, a legnépszerűbb a három bowdenes – egy elülső és két hátsó bowden. Az első bowden a kézifék karra, míg a két hátsó a fékező mechanizmusokra csatlakozik. Az első és hátsó bowdenek összekötése, valamint az erő egyenletes továbbítása egy speciális kiegyenlítő feladata.

A fék alkatrészeihez a bowdenek a végződésükkel csatlakoznak, amelyek némelyike szabályozható. A kábelvégeken található szabályozó gombok segítségével a kábel hossza szükség szerint beállítható. Ha a kézifék karját alapállapotba állítjuk vissza, akkor egy rugónak köszönhetően, amely az első bowdenen, a kiegyenlítőn, vagy a fék mechanizmuson is elhelyezkedhet, a fék kikapcsol.

A kéziféket rendszeresen kell használni, különben a bowdenek bemerevednek és elveszítik funkciójukat. Ez különösen igaz az automata váltóval szerelt gépkocsikra, ahol a váltó kialakítása miatt a kéziféket egyáltalán nem lehet használni.

Ha ki kell cserélnie a kézifék bowdent ne vesztegesse az idejét szaküzletekben, vagy szervizekben. Látogasson el online üzletünkbe és meglátja, hogy széles bowden választékunkban bármilyen kocsi típushoz megfelelőt talál. Rendelje meg a szükséges alkatrészt mérsékelt áron! Mi majd gondoskodunk arról, hogy igen rövid időn belül kézhez kapja. Online üzletünkben rendelhet még többek között stabilizátort, termosztátot, gyújtótekercset, vagy kondenzátort is.

Kosár
#
Az Ön kosara üres