Autó Féknyereg Tartó - magas minőségű top árak
Féknyereg Tartó - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Féknyereg Tartó garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Féknyereg Tartó autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Féknyereg Tartó
 • Autó Féknyereg Tartó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Féknyereg Tartó - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Féknyereg Tartó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Féknyereg Tartó - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Féknyereg Tartó alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Féknyereg Tartó alkatrészről

A féknyereg tartó a féknyerget magát, illetve a fékbetéteket tartja egymáshoz képest megfelelő helyzetben. Ezenkívül lehetővé teszi a fékbetétek aktiválódását fékezéskor.

4 tipp a féknyereg tartó használatához

 1. A féknyereg tartó egészen tartós alkatrész, a gyenge minőségű anyagok és az autó túlságosan agresszív használata azonban lerövidítheti élettartamát. A tartót a meghibásodás első jele esetén ki kell cserélni.
 2. Rendszeresen ellenőrizze és tartsa karban a fékrendszert - ez segít az alkatrészek élettartamának meghosszabbításában.
 3. Amennyiben hibára utaló jelet észlel, egységben cserélje a féknyerget, mivel a javító készlet csak rövidtávú megoldást jelent.
 4. Az alkatrészek zsírzására csak kifejezetten erre készült anyagokat használjon.

A féknyereg tartó hibái, ezek okai és jelei

 1. A rögzítők kilazulása. Ez egy idő után megtörténhet, de a nem megfelelő rögzítés is okként szolgálhat. Amennyiben az alkatrész hibás, fékezéskor idegen hang hallható; és az autó letér az egyenes pályáról.
 2. A tartófuratok elgörbülése. Ez a vezetőhüvelyek alakváltozásának következménye. Jele a fékbetétek egyenetlen kopása és a fékezés közben hallható zaj.
 3. Korrózió kialakulása a mozgatható tartóelemeken. Ezt okozhatja a porvédők szakadása, vagy az úton használt vegyszerek tartós hatása. A fék oldaláról ékező rezgés és zaj jelzi ezt a hibát, illetve a betétek nem egyenletesen kopnak.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban bármilyen autó modellhez vásárolhat féknyereg tartót. Itt lehetősége van arra, hogy a keresett autóalkatrészt kedvezménnyel vásárolja meg.

Kosár
#
Az Ön kosara üres