Autó Fékmunkahenger - magas minőségű top árak
Fékmunkahenger - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Fékmunkahenger garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Fékmunkahenger autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Fékmunkahenger
 • Autó Fékmunkahenger - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Fékmunkahenger - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Fékmunkahenger - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Fékmunkahenger - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Fékmunkahenger alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Fékmunkahenger alkatrészről

A fékmunkahenger arra szolgál, hogy a folyadéknyomást közvetlenül a fékpofákra ható mechanikai erővé konvertálja. A fékmunkahenger lehet egydugattyús, vagy kétdugattyús. Egy öntöttvas hengerből áll, amelynek alumínium dugattyúira tömítőgyűrűk feszülnek. A henger belsejét a portól és sártól speciális gumisapkák védik. A dugattyúkba speciális fém tűk vannak belepréselve, amelyek nyílásaiba illeszkednek a fékpofák végződései. A munkahenger a testén található fül és speciális csavarok segítségével a hordozó féktárcsához erősíthető. A munkahengeren belül két lyuk található.

Az alsón keresztül egy csövön keresztül érkezik a hidraulikus folyadék, míg a felsőbe egy áteresztő szelep van csavarva, amelyen keresztül a rendszer folyadékkal történő feltöltése során légteleníthető. A szelep fogadó része kúpos kialakítású, ami becsavarozás esetén kiváló tömítést biztosít. A szennyeződéstől a szelepet egy takarócsavar védi. A munkahengereket a központi fékhengerrel egy csőrendszer köti össze, amely fémcsövekből, fogakból, T-idomokból, csatlakozókból és rugalmas gumicsövekből áll össze. A tömítést a csövek végződéseinek peremes kialakítása biztosítja, amelyek a kúpos kialakítású fészkekbe, vagy T-idomokba illeszkednek. A tömítés biztonságát puha acélból készült alátétek növelik.

Online üzletünk nem csupán fontos információkhoz segíti Önt hozzájutni, de nálunk eredeti gépkocsi alkatrészeket is vásárolhat, és mindezt otthona, vagy irodája kényelméből. Nem kell sorban állnia. Adja le megrendelését, amelyet a lehető legrövidebb időn belül a megadott címre szállítunk. Online üzletünk fő előnye termékeink széles választéka. Nálunk nem csak fékmunkahengert, de pl. kormány összekötőrudat, üzemanyagszűrót, vagy akár irányjelzőt is vásárolhat. További előny, hogy online üzletünk alacsony árakkal áll vásárlóink rendelkezésére.

Kosár
#
Az Ön kosara üres