Autó Gumi Fékcső - magas minőségű top árak
Gumi Fékcső - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Gumi Fékcső garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Gumi Fékcső autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Gumi Fékcső
 • Autó Gumi Fékcső - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Gumi Fékcső - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Gumi Fékcső - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Gumi Fékcső - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Gumi Fékcső alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Gumi Fékcső alkatrészről

A féktömlő minden gépkocsi fékrendszerében megtalálható. A féktömlő a felfüggesztés mozgó részeit, vagyis a féket és a kerékagyat a köti össze a fix alvázzal és a felépítménnyel. A féktömlő szerepe ugyanakkor eléggé specifikus. A fékrendszer fő elemei általában fém csövekből állnak. Csakhogy a kerékagy folyamatos mozgásban van a kocsi alvázához képest, ezért ezeken a helyeken féktömlőket használnak. Mivel a fékrendszer által létrehozott nyomás a fékfolyadékot tartalmazó fékvezetékben akár több tonnás is lehet, a nyomás a féktömlőkben bizony ugyanekkora lehet. Hogy kiállják ezt a nyomást, a féktömlők szerkezete többrétegű. A szintetikus szál erősítésnek köszönhetően a féktömlők hosszú időn át erősek és rugalmasak maradnak.

A féktömlők külső gumi borítása megvédi a tömlőt erősítő szintetikus szálakat a sártól és egyéb szennyeződésektől. Ha ez a külső védőréteg mechanikai behatás következtében megsérül, a sár és a szennyeződés érintkezésbe kerül a tömlőt erősítő szintetikus szálakkal, amelyek ettől fokozatosan tönkremennek. Ha a szintetikus erősítés tönkremegy, a tömlő hirtelen meggyengül és többé nem lesz képes kiállni a működő fékrendszer keltette nyomásokat. Fontos, hogy ezt idejében észleljük, és kicseréljük a meghibásodott tömlőket. A tökéletes állapotban lévő féktömlők az Ön biztonságának zálogai.

Egy új féktömlő kiválasztása nagy felelősséggel jár. Ügyeljen biztonságára és rendeljen féktömlőt online üzletünkből! A féktömlők előállításához felhasznált anyagokat hozzáértő szakemberek különös gondossággal válogatták össze, így garantáljuk termékeink magas minőségét. Ha szüksége van például féktömlőre, keresztlengőkarra, vagy akár izzító gyertyára – online gépkocsi alkatrész üzletünkben szívesen látjuk! Csak mi ajánlunk vásárlóinknak magas minőségű alkatrészeket jutányos áron és rövid szállítási határidőkkel.

Kosár
#
Az Ön kosara üres