Autó Izzítógyertya - magas minőségű top árak
Izzítógyertya - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Izzítógyertya garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Izzítógyertya autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Izzítógyertya
 • Autó Izzítógyertya - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Izzítógyertya - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Izzítógyertya - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Izzítógyertya - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Izzítógyertya alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Izzítógyertya alkatrészről

A gépkocsi teljes rendszerének hibamentes működése minden egyes alkatrészének helyes működésétől függ. Ugyanez érvényes az izzító gyertyákra is, amelyek a belső égésű dízelmotorok alkatrésze. Az izzító gyertyák gyors indítást és ez által környezetbarát égést biztosítanak még fagypont alatti hőmérsékleteken is. Egyidejűleg az átadott hőenergia révén megfelelő gyújtási körülményeket biztosítanak a befecskendezett üzemanyag számára, amely ezután az égéstérbe továbbítódik.

Az izzító gyertyák még a legerősebb – akár mínusz 30 fokos – fagyban is biztosítják a dízelmotorok hideg indítását. Működési elvük igen egyszerű. Amint a motor elindult, a gyertyák leállnak, tehát csak rövid ideig üzemelnek. Korszerű motorokban a gyertyák akár 1-3 percig is üzemelhetnek a motor indítását követően. Ez nem csupán a káros szennyezőanyag kibocsátást csökkenti, de stabilizálja az égés folyamatát is a motorban, amely ekkor még nem melegedett fel teljesen. Ezen kívül az izzító gyertyák hibamentes működése garantálja, hogy a dízelmotor beindítása télen is problémamentes lesz.

Az izzító gyertyát úgy tervezték, hogy azokat nem lehet szétszedni. Nincs szükségük karbantartásra, vagy javításra sem. A modern gyertyák megbízhatóak és magas minőségűek. Legalább 50 000 kilométeres élettartamra tervezték őket. A gyertyák teljesítménye 40 és 150 watt között változhat. Egy hétköznapi gyertyának mintegy 20 másodpercbe telik, míg eléri az üzemi hőmérsékletét, míg egy gyors reagálású gyertya ezt 10 másodperc alatt eléri.

A jól működő és megbízható izzító gyertyák minden egyes hideg indításnál fontos szerepet játszanak. Ilyen gyertyákat eredeti alkatrészeket kínáló online üzletünkben rendelhet. Reális áraink és rövid szállítási határidőink nagy megelégedésére fognak szolgálni. Nálunk akár gyújtástekercset, fékbetéteket, fő hangtompítót, vagy termosztátot is rendelhet.

Az izzítógyertya elektronikus fűtőelem, mely a dízelmotor hengereiben az üzemanyag-levegő hőmérsékletét gyorsan megemeli, így teszi lehetővé a motor hideg időben való indítását.

4 tipp az izzítógyertya használatához

 1. Javasoljuk, hogy évente egyszer, a hideg évszak előtt ellenőrizze és cserélje ki az izzítógyertyákat. Az izzítógyertyák átlagos élettartama 50.000 - 80.000 km. Ugyanakkor vannak olyan kerámia alkatrészek, melyek több mint 160 000 km-en át használhatók.
 2. Csak olyan izzítógyertyákat használjon, amelyeket az autó gyártója ajánl.
 3. Az egyik izzítógyertya meghibásodása esetén ajánlott mindegyiket cserélni, hogy az élettartamuk egyidőben teljen le.
 4. Az izzítógyertyákat könnyű megsérteni, ezért ezek kiszereléséhez és beszereléséhez autószerelésben szerzett jártasságra és szerszámokra van szükség. Amennyiben nem rendelkezik ezekkel, vigye szervizbe a gépkocsit.

Az izzítógyertya hibái, azok okai és jelei

 1. Az izzítógyertya hegy hibái. Szemrevételezés során elhajlás, repedések, felszín megolvadása és egyéb deformációk láthatók. Ennek oka lehet: az alkatrész rossz minősége, a nem pontosan az adott járműhöz való alkatrész használata, valamint a gépkocsi üzemanyag-rendszerének vagy elektromos vezetékezésének meghibásodása.
 2. Élettartam vége. Az izzítógyertya természetes kopását az instabil motor működés és a kipufogógáz fehér színe jelzi a jármű indításakor.
 3. Mechanikai sérülések. Ezek amiatt következhetnek be, hogy az alkatrész beszerelése nem szakszerűen történik. Az izzítógyertya mechanikai sérülése esetén használhatatlanná válik.  Ezt a hibát jelezheti, ha nehezen indul a motor.

Nálunk vásárolhat izzítógyertyát autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Erre az autóalkatrészre garanciát adunk.

Kosár
#
Az Ön kosara üres