Autó Gyújtógyertya - magas minőségű top árak
Gyújtógyertya - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Gyújtógyertya garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Gyújtógyertya autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Gyújtógyertya
 • Autó Gyújtógyertya - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Gyújtógyertya - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Gyújtógyertya - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Gyújtógyertya - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Gyújtógyertya alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Gyújtógyertya alkatrészről

A gyújtógyertya biztosítja a gépkocsi motorjának zavartalan működését. Ez egy egyedülálló szerkezet, amelynek feladata, hogy a belsőégésű motorban begyújtsa az üzemanyag-levegő keveréket. A keverék a gyertya elektródái között létrejövő szikra hatására gyullad be. Az érintkezős, az érintkezésmentes és az elektronikus gyújtórendszerek mindegyikében használják. Minden gyújtógyertya egységesen a következő elemekből áll: érintkező láb, központi elektróda, szigetelés és test.

A minőségi gyújtógyertya használata sok előnnyel jár. Először is jelentősen csökkenti a motor terhelését, ami jelentősen javít a működésén úgy üresjáratban, mint akkor, ha még hideg. Másodszor, forradalmi újításoknak köszönhetően megnöveli a motor nyomatékát, ráadásul a motor rugalmassága és dinamikája is jelentősen megnő. A legfontosabb előnye viszont, hogy mind a fogyasztás, mind pedig a káros anyag kibocsátás lecsökken. A gyertya idő előtti meghibásodásának fő okai általában a tökéletlen égésből visszamaradt égéstermékek általi beszennyeződés, valamint a szikrarés nagyságának öregedés következtében fellépő tágulása. Ezekben az esetekben a gyertyák teljesítményére nagy hatással van a motor műszaki állapota.

A gyújtógyertya hibája ráadásul a gyújtási rendszer más elemeinek meghibásodását is okozhatja, mint például az elosztófedél, a tekercs, stb. Emiatt kell feltétlenül kicserélni a hibás gyertyát. Ugyancsak fontos, hogy csakis a gyártó által javasolt gyertyát használjunk. Ha ilyet nem tud beszerezni, akkor kövesse a következő két fő szabályt: az új gyertya legyen közel szabványos méretű és hőtani jellemzőiben is álljon közel az előírt típushoz.

Hogy hogyan lehet csökkenteni a fogyasztást és megnövelni a motor teljesítményét? Hogyan lehet biztosítani a gyújtógyertyák működését eltérő körülmények között is? Vásároljon minőségi gyújtógyertyákat mérsékelt áron online üzletünkben! Gondoskodunk róla, hogy rendelése a lehető legrövidebb időn belül kiszállításra kerüljön. Online üzletünk választékában további alkatrészeket talál, mint pl. gyújtótekercs, gyújtómodul, vagy légszűrő.

Kosár
#
Az Ön kosara üres