Autó Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) - magas minőségű top árak
Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Gyújtótrafó (Gyújtótekercs)
 • Autó Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Gyújtótrafó (Gyújtótekercs) alkatrészről

A gyújtótekercs a gyújtórendszer részeként a generátorról, vagy az akkumulátorból érkező alacsony feszültséget nagy feszültséggé konvertálja. A tekercs egy nagy áttételű transzformátor. Az áttétel növelésével a szekunder tekercs feszültsége is megnő. Emellett persze megnő a teljes méret is. A szekunder tekercs jellemzőinek biztosítaniuk kell a szükséges áramot, csúcsfeszültséget és szikraidőt. Gyorsan fel kell töltődnie, hogy a szükséges feszültséget a gyújtógyertyára adhassa.

Háromféle gyújtótekercs létezik. Egy gyertya számára, ahol nincs gyújtáselosztás – a gyújtótekercs egy gyertyás típusú. Létezik kétgyertyás típus is. A tekerccsel szembeni legfontosabb elvárás a gyors feltöltődés. Erre a feszültség gyújtógyertyára történő mielőbbi átadásához van szükség, amire a főtengely nagy forgási sebességéhez van szükség. Az olaj, vagy bitumen bevonatú gyújtótekercseket egyre inkább epoxi gyanta kitöltésűek váltják fel. Ezek a tekercsek rugalmasabbak tudnak lenni a (kisebb) méret, a típus és az elektromos kivezetések számának tekintetében. Ellenállóbbak a rezgésekkel szemben és könnyebbek is.

A nagy dielektrikus ellenállású szigetelő elemeken történő egyenletes terhelés eloszlás kompakt tekercsméretet eredményez, ahol az egyes drótrétegek között szigetelő fólia, vagy papír van. A tekercs saját kapacitása szintén lecsökkent. Az egy és kétgyertyás gyújtótekercsek a hagyományos gyújtáselosztó alternatíváját képezik. Ezeket a tekercseket gyújtáselosztó nélküli rendszerekben használják. Bármilyen alkatrészre is van szüksége, nálunk mindig széles választékot talál. Nem szaküzletekre, vagy szervizekre gondoltunk. A mi üzletünk egy online üzlet. Változatos kínálatunk mellé remek árakat és gyors kiszállítást adunk bármely alkatrészre, legyen az akár egy kuplung csapágy, gyújtórendszer, vagy egy illesztő perem.

Kosár
#
Az Ön kosara üres