Autó Kormányösszekötő Rúd - magas minőségű top árak
Kormányösszekötő Rúd - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Kormányösszekötő Rúd garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Kormányösszekötő Rúd autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Kormányösszekötő Rúd
 • Autó Kormányösszekötő Rúd - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Kormányösszekötő Rúd - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Kormányösszekötő Rúd - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Kormányösszekötő Rúd - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Kormányösszekötő Rúd alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Kormányösszekötő Rúd alkatrészről

A kormányszerkezet egy gépjárműnek talán az egyik legfontosabb mechanizmusa, amelynek segítségével a vezető tetszőlegesen megváltoztathatja járműve mozgását. A kormányrendszer minden egyes elemének megbízható és jól összehangolt működése a mégoly váratlan útviszonyok között is az utazás biztonságának és kényelmének záloga. A csatoló rudak a kormányrendszer főszereplői. Olyan csatlakozó elemekkel vannak ellátva, amelyek biztosítják a kormánymű alkatrészek és a forgó rudak mozgatását. Ezen alkatrészek jó kezelhetősége a gépjármű kormányrendszerének megbízható működését biztosítja. A kormányösszekötő rúd szerepe, hogy csuklók és csatlakozók segítségével első kerekeket elforgassa.

A kormánymű elemeinek élettartama nagymértékben függ a vezetési stílustól, az útviszonyoktól, valamint a rendszeres karbantartástól. Ha a vezető gyakran rángatja a kormányt, álló helyzetben forgatja azt, köves, vagy egyéb rossz minőségű utakon közlekedik, a kormánymű összes csatlakozása gyorsan elhasználódik és a kormányzás pontossága pedig rohamosan romlik.

A kormányösszekötő rúd kiszereléséhez egy célszerszámmal vegyük le a fogasléc csuklóját. Mérje le a csatoló rúd hosszát csavarral együtt. Oldjuk meg a csukló borítását és hajtsuk vissza a csatoló rúdig. Fogja satuba a kormányszerkezetet. Ékelje ki a gömbcsuklót, majd vegye le a kormányösszekötő rudat és helyezze be az újat. Ügyeljen a korábban lemért hossz betartására. Csavarja vissza az összekötő rudat a fogaslécre. A rúd csatlakoztatásakor a menetes csukló semmiképp sem érintkezhet folyadékkal, mivel az blokkolhatná a csatlakozást. Végül szerelje vissza a csukló borítását a fogasléc keretére.

Ha szüksége van új kormányösszekötő rúdra, nem kell sokáig keresgélnie. Javasoljuk, hogy vásárolja meg online üzletünkben, ezzel időt és pénzt takaríthat meg. Online üzletünkben további alkatrészeket is vehet, mint pl. gázrugó, fékdob, irányjelző, vagy cső.

Kosár
#
Az Ön kosara üres