Autó Gumiharang Készlet Kormányzás - magas minőségű top árak
Gumiharang Készlet Kormányzás - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Gumiharang Készlet Kormányzás garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Gumiharang Készlet Kormányzás autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Gumiharang Készlet Kormányzás
 • Autó Gumiharang Készlet Kormányzás - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Gumiharang Készlet Kormányzás - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Gumiharang Készlet Kormányzás - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Gumiharang Készlet Kormányzás - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Gumiharang Készlet Kormányzás alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Gumiharang Készlet Kormányzás alkatrészről

A szilfon egy vékony, hullámos oldalfalú fémcső, vagy kamra, amely sárgarézből, foszfor-, vagy berillium tartalmú bronzból és rozsdamentes acélból készül.

A szilfont leginkább automatizált pneumatikus, vagy hidraulikus rendszerek érzékelőjeként használják, amely reagál a szilfon alján ható gáz, vagy folyadék nyomásának változásaira (pl. hőmérséklet, nyomás), de akár rugalmas csőcsatlakozásoknál a hőtágulás kompenzálására is.

A rezgéscsillapító csatlakozás (szilfon) meggátolja, hogy a motor rezgése átterjedjen a kipufogó rendszerre. A szilfon kivitelezése gyakorlatilag egy acélszövet borítású rugalmas fémcső. A szilfonokat sok autógyártó használja. Különösen keresztirányú motor elhelyezkedés esetén van rájuk szükség, amikor a fordulatszám növekedésével a motor meglehetősen megdől, ami a fogadó csövet hajlítási és nyírási igénybevételnek teszi ki.

A szilfonok a motor megdőlését és rezgését is közömbösítik, ami megnöveli az egész rendszer élettartamát, védik a katalizátort a rezgés okozta károsodásoktól, csökkentik a kipufogó illesztések meghibásodásának valószínűségét, valamint tompítják a zajt, ezáltal növelve mind a vezető mind pedig az utasok komfortját.

Ha a szilfonok meghibásodnának, online üzletünkbe újakat vehet reális áron, gyors szállítással. Szaküzletekben és szervizekben feleslegesen fizetne többet. Ha esetleg a hátsó lámpát, vagy a féknyerget is kellene cserélnie, ezeket is megtalálja online üzletünkben.

Kosár
#
Az Ön kosara üres