catalog_tyre_img_alt
Kérjük, várjon …dotted

KONI Lengéscsillapító online áruház

Lengéscsillapító első ől KONI - eredeti alkatrészekKONI Lengéscsillapító első és hátsó - magas minőségű top árak
 • Legjobb árak
  A Autoalkatreszonline24.hu tartalék autóalkatrészeket kínál OEM minőségben, amelyeket kedvező áron vásárolhat meg.
 • Spórolja meg a szállítási költséget
  Ingyenes szállítás Magyarország területén belül 42000 HUF érték feletti megrendelésekre, kivéve a túlméretes termékeket, a gumiabroncsokat vagy a cserealkatrészeket.
 • Hatalmas választék
  Jelenleg több mint 1 000 000 féle autóalkatrészt kínálunk.
 • Gyors házhoz szállítás

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert KONI Lengéscsillapító első teszt
 • Kereső KONI Lengéscsillapító hátsó és első eredeti - vásárlás PayPal segítségével
 • Katalógus KONI Gólyaláb hátsó - vásárlás Visa hitelkártya segítségével
 • Rendelés KONI Lengéscsillapító szett első és hátsó - vásárlás Master Card hitelkártya segítségével
 • Autóalkatrész - vásárlás Discover hitelkártya segítségével
 • KONI Lengéscsillapító - fizessen American Expresszel
 • KONI Lengéscsillapító eredeti - vásárlás Banki Átutalás segítségével
KONI Gólyaláb vélemények
KONI: Gyártó értékelése
7.49/10

(Vélemények-47)

7.49 /10

Vélemények - 47

10 (14)
9 (10)
8 (10)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Tulajdonságok értékelése +100 Előnyök Hátrányok 0-
A termék ára +37 -
A termék minősége +24 -
A csomagolás minősége +7 -
Gyártó +13 -
Garancia +19 -
A véleménye fontos a számunkra
10/10
A termék ára
A termék minősége
A csomagolás minősége
Gyártó
Garancia
Írja be a nevét
Kérjük írja be az e-mail címét. Ez nem fog megjelenni a weboldalon.
Fogadja el Adatvédelmi irányelveinket a továbblépéshez.

*Kötelező mező
Lengéscsillapító első és hátsó ől KONI - Top termékek csökkentett áron KONI top kategóriák
 • Kormány lengéscsillapító Kormány lengéscsillapító
 • Futómű készlet rugózás csillapítás Futómű készlet rugózás csillapítás

További információk a Koni lengéscsillapítókról

A holland vállalat történeke ló hámok gyártásával kezdődött 1857-ben. A Koni lengéscsillapítók gyártása csupán a második világháborút követően kezdődött meg, 1948-ban szabadalmaztatták az első ikercsöves, állítható lengéscsillapítót. A cég 1972 óta az ITT vállalatcsoport tagja, leányvállalatai a világ több mint 35 országában találhatók. A vállalat termékei a prémium árkategóriában foglalnak helyet.

Típusok

 • STR.T. Az ebbe a csoportba tartozó Koni lengéscsillapítókat viszonylag olcsón vásárolhatja meg, melynek oka a visszaugró csillapítás hiánya. Ezek az ikercsöves, alacsony nyomású, gázos lengéscsillapítók még abban az esetben is nagyon hatékonyak, amikor az autó nagy sebességgel halad.
 • Special. Ezeket kisbuszokra ajánlják, mivel jó úttartást biztosítanak. A termékcsoportban egy- és kétcsöves, nagy nyomású gázos lengéscsillapítókat találunk, melyek fokozatmentes visszaugró csillapítást, vagy akár három pozíció beállítását biztosítják.
 • Sport. Ezek szélsőséges vezetéshez készülnek, még éles kanyarodáskor is csak minimálisan sodródik ki az autó. Ezek gázzal töltött alkatrészek melyek készületnek egy- vagy ikercsöves kialakítással. A lengéscsillapítók visszaugró csillapítóval vannak felszerelve, a beállítás az alkatrész leszerelése nélkül elvégezhető.
 • FSD. Ezek önbeálló, gáztöltésű, ikercsöves lengéscsillapítók. Az alkatrészek alkalmazkodnak az útfelülethez és zavartalan autózást biztosítanak, és még olyan autókhoz is használhatók, melyek folyamatosan terepen közlekednek.
 • Heavy Track. A termékcsoportban állítható egy- és ikercsöves alkatrészek találhatók, melyek a négykerék meghajtású gépkocsik jó úttartását biztosítják, nagy teherbírású járművek esetében is.
 • Raid. Ezek ikercsöves, gáztöltésű alkatrészek, melyek fokozatmentes visszaugró csillapítóval kerülnek felszerelésre, valamint megnövelt tartállyal rendelkeznek a felesleges olaj számára, mely akkor jelenik meg, amikor szélsőséges körülmények között használják a gépkocsit. Még olyan autókba is beszerelhetők, melyek tereprally versenyeken vesznek részt.
 • Trackday. Ezek a gáztöltésű alkatrészek egycsöves kialakítással, és 8-fokozatú keménység állítással rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a futómű vezetési stílusának megfelelő beállítását.

3 tény a KONI lengéscsillapítókról

 1. A vállalat lengéscsillapítói néhány autógyártó modelljeiben eredeti alkatrészként találhatók. Amint megjelenik egy új autómodell, azonnal megkezdik a hozzá való alkatrészek gyártását.
 2. Az alkatrészek szigorú minőségellenőrzésen esnek át, a gyártás az ISO 9001:2000 és az ISO 14001 szabványoknak megfelelően történik.
 3. Az összeszerelést követően az összes lengéscsillapító számítógépes programmal végzett dinamikus, különféle vezetési körülményeket utánzó vizsgálaton esik át.

Autoalkatreszonline24.hu - az Ön online segítője az autóalkatrészek világában

Autoalkatreszonline24.hu webáruház - itt világszerte ismert gyártók alkatrészeinek széles választéka várja. Ezenkívül a vezető márkák újdonsága folyamatosan kerülnek hozzáadásra katalógusunkhoz. Gyors szállítást és kedvező árakat kínálunk. Autoalkatreszonline24.hu - a sikeres vásárlás helye!

Kosár
#
Az Ön kosara üres