loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Toronycsapágy szilent hátsó és első, első és hátsó - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Toronycsapágy szilent garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Toronycsapágy szilent autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Toronycsapágy hátsó és első
 • Autó Toronycsapágy első és hátsó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Toronycsapágy szilent hátsó és első - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Toronycsapágy első és hátsó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Toronycsapágy - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Toronycsapágy szilent vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Toronycsapágy alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Toronycsapágy alkatrészről

A rugós lengéscsillapító egység minden autóban megtalálható. Egy rugóból és egy lengéscsillapítóból áll, és része az integrált kerék felfüggesztési rendszernek. Rendszer felső része úgy lett kialakítva, hogy ingázó mozgást végezzen. Az alsó részénél a tengelycsonk található. A rugós lengéscsillapító feladata, hogy a gépkocsi stabilitásáról (és egyúttal a sofőr és utasai utazási komfortjáról is) gondoskodjon. Ezt a rugó működéséből eredő felesleges rezgések és lengések megszüntetése, valamint a keréknek az akár egyenetlen útfelületen történő tartása révén éri el. A gépkocsi viselkedése tehát elsősorban a lengéscsillapítók minőségi működésétől függ. Persze nem csak ettől, hanem a felfüggesztés és a kerékabroncsok minőségétől is.

A lengéscsillapító tetején található rugalmas gumiágy hangszigetelő hatású. Ez tovább javítja a csillapítást a kormányzott kerekek elfordulása esetén és egy enyhe ellenállást is okoz. Amíg az első kerekek érintkeznek az útfelülettel a lengéscsillapító terhelése állandó. Vezetés közben ellenőrizheti a lengéscsillapítók épségét. A problémák első jele, egy vezetés közbeni jellegzetes kopogó hang, pláne rosszabb minőségű utakon. Amikor ezt a kopogást meghallja, először a lengéscsillapítókat ellenőrizze, hiszen ők lehetnek a hiba fő okozói. Ha a probléma oka tényleg a lengéscsillapító, akkor elsősorban rögzítésének megbízhatóságát kell ellenőrizni.

Jusson eszébe, hogy a lengéscsillapítók időben történő cseréje a biztonságos vezetés szilárd alapjainak egy fontos építőköve. Szeretne lengéscsillapítót vásárolni? Isten hozta online üzletünkben! Sokféle különböző márkájú és gyártótól származó lengéscsillapítót kínálunk. A lengéscsillapítókon kívül további alkatrészek széles választékát kínáljuk, mint pl. mosószivattyú, szelepfedél tömítés, vagy gyújtótekercs.

Kosár
#
Az Ön kosara üres