loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Spirálrugó hátsó és első, hátsó bal jobb, első bal jobb - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Spirálrugó garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Spirálrugó autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Futómű rugó hátsó és első
 • Autó Futómű rugó hátsó és első - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Spirálrugó hátsó bal jobb - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Futómű rugó első bal jobb - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Futómű rugó - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Spirálrugó vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Futómű rugó alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Futómű rugó alkatrészről

Az utazás komfortjának biztosításához a gumiabroncs sajnos nem elég. Több rugalmas, energiaelnyelő alkatrészre van szükség. Személygépkocsikban általában henger alakú tekercsrugókat használnak. Idővel a rugók elhasználódnak, vagy eltörnek. A felfüggesztés rugóinak rendszeres igénybevétele a fém megereszkedéséhez vezet. Ekkor az energiaelnyelő képesség és a felfüggesztés rugózása lecsökken. A felfüggesztés teljesítőképességének határán történő működés a felépítmény alkatrészeinek töréséhez vezet. Sajnos még ez sem elég ok a vezetők számára, hogy kicseréljék a felfüggesztés elhasználódott, vagy törött rugóit. Alátéteket próbálnak a rugók alá tenni, vagy valamilyen ehhez hasonló módon kezelni a tüneteket.

Az ilyen döntések következtében a felfüggesztés már a tekercsrugók záródása előtt záródhat, ami az ütések erejét közvetlenül a kocsiszekrényre továbbítja. A felfüggesztés korrekt módon úgy lett megtervezve, hogy végigrugózzon egészen addig, amíg a poliuretán ütközők meg nem állítják, ami azonnal elnyeli a maradék energiát. Az alátétek kitöltik a rugók tekercsei közötti hézagot és ezáltal lecsökkentik a felfüggesztés rugóútját, vagyis a rugóból gyakorlatilag gumit csinálnak. Mind az első, mind pedig a hátsó rugók fontos feladatokat látnak el. Csökkentik a jármű lengését, megvédik az oldalirányú erők hatásától, valamint stabilitást biztosítanak egyenetlen utakon is. A kocsi sportosabb kinézete érdekében néha csökkentett magasságú első rugókat használnak. Ezek csökkentik a kocsiszekrény dőlését és megnövelik a kocsi stabilitását és irányíthatóságát az utakon. A merevebb első rugók csökkentik a kocsi kanyarstabilitását, ugyanakkor a jármű irányíthatóbbá válik. Arra pedig tekintettel kell lenni, hogy túlterhelt autóval közlekedni igen veszélyes.

Ha azt szeretné, hogy kocsija sokáig szolgálja, fontos, hogy idővel régi rugóit a típusnak megfelelő újakra cserélje. Online üzletünkben magas minőségű rugókat talál a lehető legreálisabb árakon. A gyors kiszállítást csak bízza ránk! Online üzletünkben sok egyéb alkatrészt is talál.

Kosár
#
Az Ön kosara üres