alkatrész katalógus DS

Cserealkatrészt keres DS gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autó alkatrészek DS DS 3
DS 3 -tól 04.2015
Autóalkatrészeket DS DS 4
DS 4 -tól 07.2015
Jármű alkatrészek DS DS 5
DS 5 -tól 04.2015
Autóalkatrészeket DS DS 7
DS 7 -tól 09.2017
DS gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész DS webáruház

A DS, a francia Citroën vállalat által 2014-ben alapított luxusautó márka. A DS márkájú gépjárművek rendkívül népszerűek a vezető francia politikusok között: például Emmanuel Macron francia elnök a beiktatása alkalmára egy DS 7 Crossback modellt választott.


A DS gépjárművek

A cég története egészen 1955-ig nyúlik vissza, amikor elkészült a legendás  Citroën DS modell. Pár évtizeddel később, 2009-ben döntött úgy a PSA Peugeot Citroën vállalat, hogy ismét életre kelti a modell régi dicsőségét. Eleinte a DS betűket a Citroën általkészített luxusautók megjelölésére használták, és csupán 5 évvel később lett a DS-ből önálló márka.

Nakjainkban a DS márka modellkínálatában csak néhány autó szerepel. Európában három- és ötajtóa hatchbackek, kabriók és crossoverek állnak a vásárlók rendelkezésére. A DS alkatrészek és az autók gyártását főként Franciaországban végzik. Az 5LS szedént, a 4S hatcback-et és a 6WR crossover-t viszont Kínában gyártják és kizárólag csak a helyi piacon értékesítik őket.


A DS gépjárművek előnyei

  • Stílusos dizájn. A karosszéria elegáns vonalvezetése tökéletesen passzol a motorháztető formájának szokatlan dizájnjához; Az autók külsején és az utastérben található elemek egyetlen egységet alkotnak egymással. Például a kristály formájú fényszórók tökéletesen illenek a gépjármű középső konzolján megtalálható érintőképernyő kristály formájú gombjaihoz. Az utastér kárpitozásához minőségi bőrt, természetes fát és alcantara szövetet használnak.
  • Kiváló kilátás az autóból. A magasan elhelyezett vezetőülés, a 45°-os lejtésű panoráma szélvédő tökéletes kilátást biztosít a gépjármű vezetője számára. Az Active LED Vision fényszórók a szemnek kellemes kék fényt bocsájtanak ki és 180°-ban elforgóhatók, így még éjjel is kiváló világítást nyújtanak, de emellett a gépjármű külsejét is könnyen felismerhetővé teszik.
  • Innovatív technológiai megoldások széles választéka. A 7 Crossback crossover két db 12 colos multimédiás képernyővel rendelkezik. Az egyik ezek közül a navigációs rendszerhez, a multimédia rendszerekhez, valamint az autó kommunikációs rendszeréhez van. A másik a számos személyes beállítási opcióval rendelkező elektromos berendezésekhez van.
  • Gazdaságosság. Az új, nyolcsebességes ЕАТ8 sebességváltó, összehasonlítva az előző generációs 6 sebességes típusokkal, amellett, hogy gyorsabb sebességváltásátok tesz lehetővé, 4%-kos üzemanyag megtakarítást is biztos. Emellett a cég modellválasztékában hibrid hajtással rendelkező gépjármű változatok is vannak, amelyek jóval kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, mint a hagyományos modellek.

A legjobb DS alkatrészek

Az online webshopunkból DS alkatrészeket is vásárolhat. Ezért érdemes minket választania:

  • online ügyfélszolgálat;
  • hosszú távú garancia az összes általuk forgalmazott alkatrészhez, beleértve az olaj- és üzemanyagszűrőket, ablaktörlő lapátokat, féktárcsákat és féknyergeket stb.
  • számos remek promóció is diszkont kedvezmény, amelyek révén olcsón juthat hozzá kiváló minőségű autó alkatrészekhez.
Kosár
#
Az Ön kosara üres