alkatrész katalógus PIAGGIO

Cserealkatrészt keres PIAGGIO gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészek PIAGGIO PORTER
PORTER -tól 12.1992
Autóalkatrész PIAGGIO APE
APE -tól 01.1971
PIAGGIO gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész PIAGGIO webáruház

A Piaggio egy olaszországi márka. Az azonos nevet viselő vállalat kisméretű haszongépjárműveket és kétkerekű motorkerékpárokat gyárt. A cég története 1884-ig nyúlik vissza, amikor is a vállalkozóként tevékenykedő Rinaldo Piaggio létrehozta a saját kis cégét. Jelenleg a vállalat tulajdonában 6 kutatós és fejlesztő központ van, és több, mint 40 országban van jelen világszerte.


A Piaggio gépjárművek

Az olasz vállalat az autók gyártását a huszadik század közepén kezdte el. Ezt megelőzően a Piagio alkatrészeket polgári és katonai célokra készült repülőgépek gyártásához használták, illetve korábban mozdonyok és motorcsónakok előállításához is.

A vállalat gépjármű modell kínálatának egyik legnépszerűbb képviselője az Ape nevű  kisméretű, háromkerekű haszongépjármű. Napjainkban a Ape-et Indiában gyártják, ahol a járművet elsősorban autó riksaként használják. Emelle a Piaggio márkanév alatt minivan-okat, van-okat, tehergépkocsikat, platós kisteherautókat, és porter pick-up kisteherautókat is készítenek.


A Piaggio gépjárművek előnyei 

  • Kompakt méret. A Piaggio gépjármű kisméretűek. Például a Porter minivan hossza csak 3400 mm, a szélessége csupán 1395 mm. Az Ape 50 hossza pedig csak 2660 mm. A kompakt méret lehetővé teszi a cég által készített gépjárművek számára, hogy szabadon mozoghassanak a szűk városi utcákon, valamint, hogy bármikor sávot válthassanak, ha nagy a forgalom, és elvégezhessék a feladataikat. Természetesen mindezeket nagyobb méretű gépjárművekkel nem lehet megtenni.
  • Kormányozhatóság. A kis (haszongépjárművek) súly és fordulási sugár (3.7-4 m) lehetővé teszi ezen gépjárművek számára, hogy olyan épületekhez is árut lehessen szállítani velük, amelyek csak nehezen megközelíthetők.
  • Nagy terhelhetőség és tágas csomagtér. Egyes modellváltozatok 1100 kg-os szállítmánnyal is megbirkóznak és 3,000 l-es csomagtérrel rendelkeznek.
  • Gazdaságos és környezetbarát. A Piaggio márkájú gépjárművek kisméretű 0.7-1.3 l közötti motorokkal vannak felszerelve, amelyek a legújabb európai környezetvédelmi szabványoknak is megfelelnek. A városon kívüli üzemanyag fogyasztásuk nem haladja meg a 6 liter/100 km értéket. A cég termékpalettáján emellett elektromos meghatású haszongépjármű is található: az Electric Pianale Fisso. A teherbírása 520 kg, a végsebessége 55 km/h, és az akkumulátorok által biztosított hatótávolsága 98 km.

A legjobb Piaggio alkatrészek

A haszongépjárművekhez is megfelelő alkatrészek szükségesek - megbízhatók és olcsók. Az online webshopunkból pár kattintással megvásárolhatja őket. Az alábbiakat kínáljuk önnek:

  • Piaggio alkatrészek vásárlása megfizethető áron, A számos különféle promóció és kedvezmény révén pénzt takaríthat meg.
  • Segítséget kérhet a szakértőinktől. A kollégáink folyamatosan elérhetők online módon és bármikor örömmel segítenek önnek az alkatrészek kiválasztásában.
  • Megtakarítás a kiszállításkor. Ha több alkatrészt vásárol egyszerre, például fékbetéteket féktárcsákkal együtt, akkor nem kell kétszer kifizetnie szállítási díjat. A rendelés ilyen esetekben egyetlen küldeményként kerül postázásra.
Kosár
#
Az Ön kosara üres