loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek PIAGGIO

OE alkatrész katalógus PIAGGIO

Cserealkatrészt keres PIAGGIO gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű tartozékok PORTER
PORTER
12.1992 utántól
Autóalkatrészeket PIAGGIO APE
APE
01.1971 utántól
Autóalkatrészeket QUARGO
QUARGO
01.2004 utántól
Gépjármű tartozékok PIAGGIO M500
M500
01.2004 utántól
PIAGGIO gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész PIAGGIO webáruház

A Piaggio egy olaszországi márka. Az azonos nevet viselő vállalat kisméretű haszongépjárműveket és kétkerekű motorkerékpárokat gyárt. A cég története 1884-ig nyúlik vissza, amikor is a vállalkozóként tevékenykedő Rinaldo Piaggio létrehozta a saját kis cégét. Jelenleg a vállalat tulajdonában 6 kutatós és fejlesztő központ van, és több, mint 40 országban van jelen világszerte.


A Piaggio gépjárművek

Az olasz vállalat az autók gyártását a huszadik század közepén kezdte el. Ezt megelőzően a Piagio alkatrészeket polgári és katonai célokra készült repülőgépek gyártásához használták, illetve korábban mozdonyok és motorcsónakok előállításához is.

A vállalat gépjármű modell kínálatának egyik legnépszerűbb képviselője az Ape nevű  kisméretű, háromkerekű haszongépjármű. Napjainkban a Ape-et Indiában gyártják, ahol a járművet elsősorban autó riksaként használják. Emelle a Piaggio márkanév alatt minivan-okat, van-okat, tehergépkocsikat, platós kisteherautókat, és porter pick-up kisteherautókat is készítenek.


A Piaggio gépjárművek előnyei 

  • Kompakt méret. A Piaggio gépjármű kisméretűek. Például a Porter minivan hossza csak 3400 mm, a szélessége csupán 1395 mm. Az Ape 50 hossza pedig csak 2660 mm. A kompakt méret lehetővé teszi a cég által készített gépjárművek számára, hogy szabadon mozoghassanak a szűk városi utcákon, valamint, hogy bármikor sávot válthassanak, ha nagy a forgalom, és elvégezhessék a feladataikat. Természetesen mindezeket nagyobb méretű gépjárművekkel nem lehet megtenni.
  • Kormányozhatóság. A kis (haszongépjárművek) súly és fordulási sugár (3.7-4 m) lehetővé teszi ezen gépjárművek számára, hogy olyan épületekhez is árut lehessen szállítani velük, amelyek csak nehezen megközelíthetők.
  • Nagy terhelhetőség és tágas csomagtér. Egyes modellváltozatok 1100 kg-os szállítmánnyal is megbirkóznak és 3,000 l-es csomagtérrel rendelkeznek.
  • Gazdaságos és környezetbarát. A Piaggio márkájú gépjárművek kisméretű 0.7-1.3 l közötti motorokkal vannak felszerelve, amelyek a legújabb európai környezetvédelmi szabványoknak is megfelelnek. A városon kívüli üzemanyag fogyasztásuk nem haladja meg a 6 liter/100 km értéket. A cég termékpalettáján emellett elektromos meghatású haszongépjármű is található: az Electric Pianale Fisso. A teherbírása 520 kg, a végsebessége 55 km/h, és az akkumulátorok által biztosított hatótávolsága 98 km.

A legjobb Piaggio alkatrészek

A haszongépjárművekhez is megfelelő alkatrészek szükségesek - megbízhatók és olcsók. Az online webshopunkból pár kattintással megvásárolhatja őket. Az alábbiakat kínáljuk önnek:

  • Piaggio alkatrészek vásárlása megfizethető áron, A számos különféle promóció és kedvezmény révén pénzt takaríthat meg.
  • Segítséget kérhet a szakértőinktől. A kollégáink folyamatosan elérhetők online módon és bármikor örömmel segítenek önnek az alkatrészek kiválasztásában.
  • Megtakarítás a kiszállításkor. Ha több alkatrészt vásárol egyszerre, például fékbetéteket féktárcsákkal együtt, akkor nem kell kétszer kifizetnie szállítási díjat. A rendelés ilyen esetekben egyetlen küldeményként kerül postázásra.
Kosár
#
Az Ön kosara üres