loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek INNOCENTI

OE alkatrész katalógus INNOCENTI

Cserealkatrészt keres INNOCENTI gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészek MINI
MINI
05.1974 utántól
Gépjármű tartozékok INNOCENTI ELBA
ELBA
08.1991 utántól
INNOCENTI gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész INNOCENTI webáruház

Az Innocenti egy olasz vállalat mely scootereket és autókat gyárt. A céget Ferdinando Innocenti üzletember alapította 1933-ban, a cég első gépkocsija 1960-ban jelent meg. Ez az Austin A40 licensze alapján készült. A 90-es években a márkát megvásárolta a Fiat, majd valamivel később befejezték a gyártást.

Az Innocenti gépkocsik

A modell kínálatában voltak személygépkocsik, Melyek szedán, ferdehátú, kombi, kupé, kabrió, roadster és furgon karosszériával készültek. A vállalat abban az időben kezdte meg a 4-kerekű modellek gyártását, amikor a Fiat, az Alfa Romeo és a Lancia uralta Olaszországban ezt a szektort. A cég első gépkocsija a British Motor Corporation céggel való együttműködés eredményeként született meg. Az angol partner szállította az Innocenti gépkocsik alkatrészeit, és az olasz vállalat végezte az összeszerelést és a festést. A Mille modell 1980-ban született - ez volt az első olasz supermini gépkocsi, mely lapfelszereltségben elektromos ablakokkal rendelkezett.

A márka autóinak előnyei

  • Kompakt méret. Ennek legjobb példája az 1974-ben, a British Motor Corporation legendás névrokona alapján épített Mini modell. A gépkocsi tengelytávja csak 2040 mm volt.
  • Elegáns belső kialakítás. Más márkák autóinak alapján a cég tovább fejlesztette a belső kárpitozást, az olaszok ízléséhez igazította, akik jobban kedvelik a luxus belső teret. Például a Mini 1000 és Mini 1001 az angol eredeti modellektől feltűnő króm díszítőelemeiben, a természetes fa kárpitozásban és a szőnyegekben tért el.
  • Kiváló minőségű alkatrészek. Az autógyár történetében volt egy időszak, amikor szervizhálózatuk munkahiányban szenvedett, melynek egyik oka a motorok megbízhatósága volt. Azt is érdeles kiemelni, hogy abban az időszakban, amikor a vállalat tulajdonosa Alejandro de Tomaso volt, egy 3-hengeres Daihatsu motor alapján kifejlesztettek egy turbófeltöltős motort. Ezt mindkét márka autóiban használták.

Autoalkatreszonline24.hu: kiváló minőségű alkatrészek

Ha sürgősen Innocenti gépkocsikba kell alkatrészt vásárolnia, látogasson el webáruházunkba. Itt választhat féktárcsákat, üzemanyagszűrőket, ablaktörlőlapátokat stb. Miután online megrendeli a termékeket, szakértőink gyorsan feldolgozzák azokat, és a lehető leggyorsabban küldik a termékeket. Emellett az is lehetséges, hogy ma a szükséges termékek megvásárlásához kevesebb pénzre les szüksége, mivel weboldalunkon rendszeresen vannak akciók. Ne hagyja ki a esélyt a kiváló minőségű alkatrészek olcsón való megvásárlására!

Kosár
#
Az Ön kosara üres