alkatrész katalógus HUMMER

Cserealkatrészt keres HUMMER gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészek HUMMER HUMMER H1
HUMMER H1 -tól 01.1992
Jármű alkatrészek HUMMER HUMMER H3
HUMMER H3 -tól 04.2005
Gépjármű tartozékok HUMMER HUMMER H2
HUMMER H2 -tól 08.2002
HUMMER gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész HUMMER webáruház

A Hummer egy amerikai autómárka. A Hummer márknév alatt 1992-től 2010-ig nagy teljesítményű terepjárókat gyártottak. Kezdetben a márka az AM General

gépjárműgyártó vállalathoz tartozott, de 1998-ban a General Motors Corporation megvásárolta.


A Hummer gépjárművek

A Hummer márkanév alatt gyártott első terepjáró alapjául, a terepjáró képességgel rendelkező HMMWV katonai teherautó szolgált. Ez az autó nem sokban tért el az elődjétől: nem rendelkezett páncélzattal, más színben készült, fel volt szerelve autóklíma rendszerrel, valamint jobb minőségű volt a hangszigetelése és a kárpitozása. Az után következő modelleket már a General Motors platformjaira építették. Az autók gyártását az évek során az USA-ban, Kínában, Oroszországban és a Dél-afrikai Köztársaságban végezték. Ezekben az országok Hummer alkatrészeket is gyártottak.

A vállalat modell kínálatában kizárólag csak nagy teljesítményű SUV-ok, és pickup teherautók találhatók. Az elérhető karosszéria típusok között négy- és ötajtós kemény tetős - hard top -, illetve lehajtható puha tetős változatok vannak. Az Alpha verzió két hátsó ajtóval rendelkezik. Privát megrendelésre a H2 modell alapján készítettek olyan limuzin verziót is az autóból, amelyben 22 ember számára volt hely.


A Hummer gépjárművel előnyei

  • Kiváló terepjáró képesség. A nagy hasmagasság, ami az első modelleknél akár a 406 mm-t is elérte, az 1819 mm-es széles tengely nyomtáv, és az erős motor lehetővé tette, hogy a gépjármű a 76 cm-es mélységű vízzel és 56 cm-es útakadályokkal is megbirkózzon. A gumiabroncs nyomást egy az utastérben elhelyezett gombbal lehet beállítani, így maximális terepjáró teljesítményt lehet elérni homokos és sáros felületen, illetve a segítségével kényelmes vezetés biztosítható aszfaltúton is.
  • Rendhagyó karosszéria dizájn. A Hummer autók teljesen máshogy néznek ki, mint más SUV-ok. Kezdetben a kinézetük tökéletesen megfelelt az eredeti alkalmazási céljuknak és a katonai gépjárművekre jellemző vonások voltak felfedezhetők rajtuk: hatalmas méretű kerekek, egyenes vonalak, fedetlen szegecsekkel rögzített karosszéria panelok. A H1 modell használhatóságot előtérbe helyező, eléggé durva dizájnja sok ember tetszését elnyerte. A későbbiek során a cég dizájnerei kiváló munkát végeztek az újabb modellek külső dizájnjának fejlesztése során, aminek köszönhetően az autó sokkal szelídebb és "civilizáltabb" megjelenésű lett, de megőrizte az alapkoncepcióját is.
  • Tágas utasfülke és csomagtér. Az autó utasterében öt nagy testméretű utas is kényelmesen elfér. A csomagtartó kapacitása egyes változatoknál eléri a 2452 litert.
  • Magas kényelmi szint. Az autó számos pozíció beállítási opcióval bíró, bőrkárpitozással rendelkező, oldaltámasztékkal ellátott kényelmes ülésekkel van felszerelve. A hidraulikus szervokormánynak köszönhetően az autó még rendkívül rossz minőségű utakon is jól és könnyen irányítható. A kétzónás autóklíma rendszer fenntartja az utasok számára optimális hőmérsékletet és páratartalmat az utastérben az időjárási viszonyoktól függetlenül. A lérugós felfüggesztésnek köszönhetően még rossz minőségű úttal is könnyen megbirkózik az autó és kényelmesen vezethető marad.

A legjobb Hummer alkatrészek

Egy nagy teljesítményű gépjárműhöz megbízható, jó minőségű alkatrészek szükségesek. Mindezeket az online webshopunkból is megvásárolhatja. Ezért érdemes minket választania:

  • Tőlünk jelentős árengedménnyel vásárolhat Hummer alkatrészeket.
  • Minden egyes alkatrészhez hosszú távú garanciát nyújtunk.
  • Minden nap 8:00-tól 22:00-ig elérhetők vagyunk. A rendelését bármikor, amikor megfelel önnek, kényelmesen leadhatja online módon.
Kosár
#
Az Ön kosara üres