loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek BERTONE

OE alkatrész katalógus BERTONE

Cserealkatrészt keres BERTONE gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészeket BERTONE FREECLIMBER
FREECLIMBER
06.1989 utántól
BERTONE gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész BERTONE webáruház

A Bertone egy olasz vállalat mely autótervezéssel és gyártással foglalkozik. A céget Giovanni Bertone üzletember alapította 1912-ben, és fia, Giuseppe örökölte meg. Az ő vezetése alatt vált a cég sikeressé vállalattá, mely az autótervezés területén jelentős befolyásra tett szert. Olyan kiemelkedő tervezők dolgoztak a cégnél, mint Marcello Gandini és Giorgetto Giugiaro. Napjainkban az Akka Technologies holding rendelkezik a márka jogainak használatával.

A Bertone autók

A cég készítette számos híres autómárka dizájnját, beleértve többek között Alfa Romeo, Citroën, Ferrari, Fiat, Lancia, Lamborghini, Mercedes-Benz, Volvo gépkocsikét. Az egyik különleges megoldása a függőlegesen nyíló ajtók. Ezek még abban az esetben is kényelmesen használhatók, ha az autó szűk helyen parkol. Emellett ez a kialakítás arra is lehetőséget biztosít, hogy nyitott ajtókkal vezessük az autót.

Ezen a márkanéven viszonylag kevés modell készült. Például a Fiat Ritmo Cabrio és a Fiat X1/9 a 80-s években szerepeltek a márka kínálatában. A vállalat nem csupán gyártotta ezeket a gépkocsikat, de az eladás utáni szervizelésért is felelős volt. 1989 és 1992 között a SUVs Freeclimber is e márkanéven készült. A Bertone gépkocsik ezen modelljében Daihatsu mechanikus alkatrészek voltak. Ezekívül a vállalat számos lenyűgöző koncepcióautót is bemutatott, melyek között igazán innovatívak is voltak.

A márka autóinak előnyei

  • Kiváló minőségű motorok, A Freeclimber BMW motorokkal került felszerelésre, 2,4 literes dízel, és 2 vagy 2,7 literes benzinmotorokkal volt kapható.
  • Gazdag felszereltség. A Freeclimber luxusautó, magas komfortfokozattal.
  • Környezetbarát jellemzők. A cég nagy figyelmet fordított a járművek által a környezetre gyakorolt káros hatások enyhítésére fordított kutatásokra. 1994-ben készült a Zero Emission Record (ZER) koncepcióautó. Ez a futurisztikus jármű volt a leggyorsabb elektromos gépkocsi. Egy óra alatt 199,882 kilométert tett meg.

Autoalkatreszonline24.hu: kiváló minőségű alkatrészek

Webáruházunkban nagy választékban találhatók gyújtógyertyák, kabinszűrők és más alkatrészek is. Amennyiben itt vásárol Bertone alkatrészeket, nem kell ezek minőségéért aggódnia, mivel garanciát nyújtunk. Emellett oldalunkon rendszeresen vannak akciók, így olcsón vásárolhat meg mindent, amire szüksége van - Autoalkatreszonline24.hu. Ha kérdése vagy problémája van az online megrendeléskor, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk munkatársaival. Ők örömmel segítenek Önnek.

Kosár
#
Az Ön kosara üres