alkatrész katalógus BENTLEY

Cserealkatrészt keres BENTLEY gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű alkatrészek BENTLEY ARNAGE
ARNAGE -tól 04.1998
Autó alkatrészek BENTLEY AZURE
AZURE -tól 09.1995
Autóalkatrészeket BENTLEY CONTINENTAL
CONTINENTAL -tól 10.1991
Gépjármű tartozékok BENTLEY BENTAYGA
BENTAYGA -tól 10.2015
Autóalkatrészek BENTLEY FLYING SPUR
FLYING SPUR -tól 03.2013
Autóalkatrészek BENTLEY MULSANNE
MULSANNE -tól 10.1980
Jármű tartozékok BENTLEY TURBO R
TURBO R -tól 03.1985
Jármű alkatrészek BENTLEY BROOKLANDS
BROOKLANDS -tól 07.1992
Jármű alkatrészek BENTLEY EIGHT
EIGHT -tól 07.1984
BENTLEY gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész BENTLEY webáruház

A Bentley egy angliai márka. A márkanév alatt luxusautókat gyártanak. A vállalatot 1919-ben alapította Walter Owen Bentley, és 1998 óta a Volkswagen Group leányvállalataként működik. A 2016-os évben 11,817 db Bentely márkájú autót gyártottak le. A cég alkalmazottainak száma 4,000 fő.


A Bentley autók

A cég alapítását követően Walter Owen Bentley úgy döntött, hogy kizárólag csak rendelésre készült egyedi luxusautókat fog gyártani. 1930-ban egy literes löket-térfogatú modellt készített el a cég. A 8 literes motorral rendelkező modell a legnagyobb luxusautónak számított akkor tájt Nagy-Britanniában. Ez a modell állította fel 1930-ben a sebességi világrekordot is: az autó képes volt elérni a 163 km/h-s végsebességet.

Napjainkban a cég modellválasztéka nagy teljesítményű, drága személyautókból áll, melyekkel azokat a vevőket célozza meg, akik szeretnek nagy sebességgel vezetni és értékelik a luxust, illetve a rendkívüli kényelmet. A Bentley kínálta karosszéria változatok között kupék, kabriók, szedánok és crossoverek is találhatók.

A cég által gyártott autók mindegyike 95%-ban kézi összeszereléssel készül, ami lehetővé teszi, hogy fokozott figyelmet fordítsanak a gyártás során az összes Bentley alkatrész minőségére.


A Bentley autók előnyei

  • Nagy teljesítményű motorok. A mai modern autók motorjainak teljesítménye eléri a 608 LE-t, a nyomatékuk pedig a 1020 Nm-t. A Bentley gépjárművek 4-5 másodperc alatt gyorsulnak fel 100 km/h-s sebességre, és a végsebességük eléri a 300 km/h-t. A rendkívül nagy teljesítményük ellenére a Bentley autók relatíve kevés üzemanyagot fogyasztanak: autópályán történő használat esetén átlagosan csupán 8 litert 100 km-en.
  • Egyediség. Lehetőség van a gépjármű külsejének és az utasterének is a saját ízlés szerint személyre szabására. A gyártó hajlandó bármilyen színminta alapján lefényezni az autót, ami a jövőbeli gépjármű tulajdonosok szempontjából rendkívül kedvező. Emellett igény esetén egy rejtett széfet, vagy szivartartót is el lehet helyezni az utastérben.
  • Innovatív technológiák. A beépített Wi-Fi-vel és Blootooth-tal rendelkező, 8 colos érintő-képernyővel ellátott Mulsanne rendszer révén irányíthatók az autó legfontosabb funkciói. A beszédhang-alapú keresés funkciónak 25 nyelves támogatottsága van. A többrétegű szélvédőnek vagy egy átlátszó, speciális vezetőképességű rétege is, aminek köszönhetően a szélvédő fűtött is.
  • Kiegészítő tartozékok széles választéka. A vevők nem csak az autóhoz, hanem saját maguk számára is választhatnak különféle kiegészítőket, például Bentley márkajelzéssel ellátott nyakkendőket, és hölgyek számára készült kézitáskákat. Az ilyen jellegű kiegészítők növelik a az autók presztízsét, és kiemelik a tulajdonosaik eleganciáját.

A legjobb Bentley alkatrészek

Az online webshopunkból Bentley alkatrészeket is vásárolhat. Segítünk kiválasztani az autójához leginkább megfelelő alkatrészeket, emellett promóciókat és különféle kedvezményeket nyújtunk önnek, és garantáljuk az általunk forgalmazott összes alkatrész kiváló minőségét - az ablaktörlő lapátoktól kezdve egészen a gyújtógyertyákig. Ha online módon adja le a rendelését, akkor úgy intézheti el a vásárlás procedúráját, hogy nem kell elvonnia a figyelmét a vállalkozásáról, vagy egyéb fontos dolgairól.

Kosár
#
Az Ön kosara üres