Regisztrálja az
Autoalkatreszonline24.hu
adatbázisában a gépjármű szerelő műhelyét még ma, teljesen ingyenesen!
Napi szinten, a különböző típusú alkatrészek megvásárlást követően, ügyfeleink ezrei keresnek olyan minőségi szolgáltatást nyújtó megbízható autószerelő műhelyeket, szakszervizeket amelyek révén megoldható az autóik szakszerű karbantartása, illetve a szükséges javítási munkálatok elvégzése. Annak biztosítása érdekében, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleink számára a gépjármű javítás területén is, cégünk nemrégiben úgy döntött, hogy összeállít egy komplex adatbázist a színvonalas gépjármű-javítási, illetve karbantartási szolgáltatást nyújtó autószervizekről. Legyen ön is a partnerünk, és fejlessze velünk együtt a saját vállalkozását.
További információk
Az alábbi módon csatlakozhat a programunkhoz:
 • 1.

  Adja meg az autószerelő műhelyével/cégével kapcsolatos információkat az alábbi űrlapon.

 • 2.

  Cégünk munkatársai ezt követően felveszik önnel a kapcsolatot, az autószerelő műhelyének/cégének az adatbázisunkban történő rögzítésének megerősítése kapcsán.

 • 3.

  Az ügyfeleink, az követően, hogy leadják a rendelésüket az Autoalkatreszonline24.hu weboldalán, az adatbázisunkból bármikor kiválaszthatják az ön autószerelő műhelyét egy speciális listából, amely a tőlünk vásárolt alkatrészek beszereléséhez ajánlott szakszervizeket tartalmazza.

 • 4.

  Olyan esetekben, amikor ön autószerelő műhelye egy ügyfelünk által kiválasztásra került, informáljuk önt arról, hogy adott ügyfél mely napon, illetve időpontban kívánja felkeresni az ön műhelyét.

Partnerprogram szerviztulajdonosoknak

Adja le a csatlakozási kérelmét most!
 • 1. lépés
 • 2. lépés
Kérjük, töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot. Néhány nap múlva már új ügyfelei lesznek!
A Cég/Vállalkozás neve mező kitöltése kötelező.
Nyújtott szolgáltatások listája *
OK
A Nyújtott szolgáltatások listája mező kitöltése kötelező.
A Telefonszám mező kitöltése kötelező.
A Ország mező kitöltése kötelező.
A Város mező kitöltése kötelező.
A Utcat mező kitöltése kötelező.
A Épület mező kitöltése kötelező.
A Irányítószám mező kitöltése kötelező.
A Preferált értesítési mód: mező kitöltése kötelező.
Szolgáltatás elvégzése, mód választás
További információk

Saját személyi asszisztens

Az Autoalkatreszonline24.hu egy saját személyi asszisztenst is biztosít az ön számára, akinek a segítségével kiválasztható az ön és az adott ügyfél számára legmegfelelőbb időpont a gépjármű diagnosztika, a szerelési munkálatok, az alkatrészcsere stb. elvégzéséhez.
Az alábbi előnyökkel jár a programunkhoz történő csatlakozás:
 • Folyamatosan új ügyfelekre tehet szert

  Havi szinten több, mint 300000 látogató vásárol a weboldalunkon különféle gépjármű alkatrészeket, akik közül rövid időn belül jó néhány az ön új ügyfelei is lesznek.
 • Speciális együttműködési feltételek a programunkban résztvevő, kiváló értékeléssel rendelkező gépjármű szerelő műhelyek számára

  Minél jobb minőségű szolgáltatásokat nyújt, annál magasabb értékelést kap nálunk az ön cége, aminek eredményeként egyre több ügyfelünk fogja igénybe venni a szolgáltatásait.
 • Az autószerelő műhelyének főbb információ 26 európai országban elérhetők lesznek a vásárlóink számára

  Ez kiváló lehetőséget biztosít azon autójavító vállalkozásoknak/cégeknek, amelyek a nemzetközi szintű terjeszkedésben is érdekeltek.
 • Biztosítunk önnek egy személyes felhasználói fiókot

  amelynek segítségével folyamatosan értesülhet az új információkról, online módon nyomon követheti a rendelései státuszát és előzményeit, illetve az ügyfél listát.
Csatlakozzon ön is a partner programunkhoz
- amelynek révén folyamatosan új ügyfeleket szerezhet, és rendkívül kedvező feltételekkel, jelentős mértékű kedvezménnyel vásárolhat tőlünk különböző gépjármű alkatrészeket!
Kosár
#
Az Ön kosara üres