alkatrész katalógus ABARTH

Cserealkatrészt keres ABARTH gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Jármű tartozékok ABARTH 124
124 -tól 03.2016
Gépjármű tartozékok ABARTH 500 / 595
500 / 595 -tól 01.2008
Autóalkatrész ABARTH PUNTO
PUNTO -tól 03.2012
Gépjármű tartozékok ABARTH PUNTO EVO
PUNTO EVO -tól 07.2008
ABARTH gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész ABARTH webáruház

Az Abarth egy olasz vállalat, amely olyan sportautókat állít elő, amelyek alapjául Fiat modellek szolgának. A céget a híres olasz autóversenyző Carlo Abarth alapította 1949-ben. Napjainkban a cég a Fiat Chrysler Automobiles vállalathoz tartozik.


A Abarth gépjárművek

A megalapítását követően a vállalat a nagy teljesítményű, magas sebességű gépjárművek gyártására fókuszált, és az autóversenyek megnyerését tűzte ki célul. Carlo-t semmi nem tarthatta vissza a kitűzött céljai elérésétől. 1965-ben például annak érdekében, hogy 57 évesen részt vehessen egy versenyen és megnyerhesse azt 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg egy szigorú alma-alapú étrendet követve, így befért egy formula autó vezető fülkéjébe. Összességében csupán 1965-ben a világ különböző országaiból származó neves autóversenyzők több, mint 900 versenyt nyertek meg az Abarth gépjárművek segítségével.

Napjaikban a cég modellkínálatában kisméretű autók sportváltozatai találhatók meg. Az elérhető karosszéria típusok között megtalálhatók a kupék, a roadsterek, a háromajtós hatchback-ek és a kabriók is. Az Abarth alkatrészek gyártását és az autók összeszerelési munkálatait az olaszországi Torino városban végzik.


Az Abarth gépjárművek előnyei

  • Egyediség. A gépjármű tulajdonosok klorátozott példányszámban kiadott modellek közül választhatnak magunknak megfelelőt, emellett széles választék áll a rendelkezésükre az Abrath gépjárművekhez készült sport csomagokból, és verzióváltozatokból, aminek köszönhetően a saját ízlésüknek leginkább megfelelőre alakíthatják az autójukat. Például a Brembo Koni sport csomag perforált Brembo féktárcsákat, Koni rugókat és lengéscsillapítókat, Tributo Ferrari könnyűfém felniket, 205/40-es, 17-colos peres gumiabroncsokat, abroncsnyomás figyelő rendszert, és nagy teljesítményű motort is tartalmaz.
  • Stílusos dizájn. Az autó sportos karakterisztikáját kiválóan kihangsúlyozzák a nagyméretű spoilerek, a hármas légbeömlő, az élénk színűre festett féknyergek, a krómozott végű dupla kipufogócső, a titán kipufogórendszer, és megnövelt méretű sárvédők; Az utasteret alumínium is karbon berakások díszítik, a sortülések dinamizmusát pedig kiváló kiemeli a prémium minőségű bőrkárpit.
  • Sport üzemmód. A műszerfalon lévő Sport gomb megnyomásával belehet állítani a nyomatékot, a hidraulikus szervokormány rendszert, a gázpedál érzékenységét és egyéb funkciókat. Ennek köszönhetően megnő a gépjármű stabilitása nagy sebességnél történő manőverezésénél, javulnak a dinamikai jellemzők, és jobban reagál az autó a kormányzási mozdulatokra. Az autóban található egy speciális LED-es visszajelző lámpa, ami jelzi a sebességváltásra legideálisabb pillanatot a sofőr számára. Ennek segítségével sokkal hatékonyabban lehet kihasználni a motor teljesítményét.

A legjobb Abarth alkatrészek

Az alábbi előnyökkel jár, ha az online webshopunkból vásárol:

  • Abrath alkatrészek vásárlása megfizethető áron;
  • lehetőség online konzultációra cégünk szakembereivel;
  • a rendelés kifizetése az önnek legkényelmesebb módot használva;
  • hosszú távú garancia minden általunk forgalmazott alkatrészre.
Kosár
#
Az Ön kosara üres