loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek ABARTH

OE alkatrész katalógus ABARTH

Cserealkatrészt keres ABARTH gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrész 500 / 595 / 695
500 / 595 / 695
01.2008 utántól
Autóalkatrészeket ABARTH PUNTO EVO
PUNTO EVO
07.2008 utántól
Autó alkatrészek ABARTH PUNTO
PUNTO
03.2012 utántól
Alkatrészek GRANDE PUNTO
GRANDE PUNTO
12.2007 utántól
Autóalkatrészek ABARTH 124
124
03.2016 utántól
Alkatrészek ABARTH RITMO
RITMO
11.1981 utántól
ABARTH gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész ABARTH webáruház

Az Abarth egy olasz vállalat, amely olyan sportautókat állít elő, amelyek alapjául Fiat modellek szolgának. A céget a híres olasz autóversenyző Carlo Abarth alapította 1949-ben. Napjainkban a cég a Fiat Chrysler Automobiles vállalathoz tartozik.


A Abarth gépjárművek

A megalapítását követően a vállalat a nagy teljesítményű, magas sebességű gépjárművek gyártására fókuszált, és az autóversenyek megnyerését tűzte ki célul. Carlo-t semmi nem tarthatta vissza a kitűzött céljai elérésétől. 1965-ben például annak érdekében, hogy 57 évesen részt vehessen egy versenyen és megnyerhesse azt 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg egy szigorú alma-alapú étrendet követve, így befért egy formula autó vezető fülkéjébe. Összességében csupán 1965-ben a világ különböző országaiból származó neves autóversenyzők több, mint 900 versenyt nyertek meg az Abarth gépjárművek segítségével.

Napjaikban a cég modellkínálatában kisméretű autók sportváltozatai találhatók meg. Az elérhető karosszéria típusok között megtalálhatók a kupék, a roadsterek, a háromajtós hatchback-ek és a kabriók is. Az Abarth alkatrészek gyártását és az autók összeszerelési munkálatait az olaszországi Torino városban végzik.


Az Abarth gépjárművek előnyei

  • Egyediség. A gépjármű tulajdonosok klorátozott példányszámban kiadott modellek közül választhatnak magunknak megfelelőt, emellett széles választék áll a rendelkezésükre az Abrath gépjárművekhez készült sport csomagokból, és verzióváltozatokból, aminek köszönhetően a saját ízlésüknek leginkább megfelelőre alakíthatják az autójukat. Például a Brembo Koni sport csomag perforált Brembo féktárcsákat, Koni rugókat és lengéscsillapítókat, Tributo Ferrari könnyűfém felniket, 205/40-es, 17-colos peres gumiabroncsokat, abroncsnyomás figyelő rendszert, és nagy teljesítményű motort is tartalmaz.
  • Stílusos dizájn. Az autó sportos karakterisztikáját kiválóan kihangsúlyozzák a nagyméretű spoilerek, a hármas légbeömlő, az élénk színűre festett féknyergek, a krómozott végű dupla kipufogócső, a titán kipufogórendszer, és megnövelt méretű sárvédők; Az utasteret alumínium is karbon berakások díszítik, a sortülések dinamizmusát pedig kiváló kiemeli a prémium minőségű bőrkárpit.
  • Sport üzemmód. A műszerfalon lévő Sport gomb megnyomásával belehet állítani a nyomatékot, a hidraulikus szervokormány rendszert, a gázpedál érzékenységét és egyéb funkciókat. Ennek köszönhetően megnő a gépjármű stabilitása nagy sebességnél történő manőverezésénél, javulnak a dinamikai jellemzők, és jobban reagál az autó a kormányzási mozdulatokra. Az autóban található egy speciális LED-es visszajelző lámpa, ami jelzi a sebességváltásra legideálisabb pillanatot a sofőr számára. Ennek segítségével sokkal hatékonyabban lehet kihasználni a motor teljesítményét.

A legjobb Abarth alkatrészek

Az alábbi előnyökkel jár, ha az online webshopunkból vásárol:

  • Abrath alkatrészek vásárlása megfizethető áron;
  • lehetőség online konzultációra cégünk szakembereivel;
  • a rendelés kifizetése az önnek legkényelmesebb módot használva;
  • hosszú távú garancia minden általunk forgalmazott alkatrészre.
Gumiabroncs részére ABARTH
ABARTH a téli gumik Téligumik mert ABARTH
ABARTH gumiabroncsok minden évszakra Négyévszakos gumik mert ABARTH
Kosár
#
Az Ön kosara üres