Autó Vezérműszíj (Fogasszíj) - magas minőségű top árak
Vezérműszíj (Fogasszíj) - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Vezérműszíj (Fogasszíj) garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Vezérműszíj (Fogasszíj) autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Vezérműszíj (Fogasszíj)
 • Autó Vezérműszíj (Fogasszíj) - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Vezérműszíj (Fogasszíj) - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Vezérműszíj (Fogasszíj) - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Vezérműszíj (Fogasszíj) - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Vezérműszíj (Fogasszíj) alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Vezérműszíj (Fogasszíj) alkatrészről

A vezérmű szíjfeladata a tengelyek egymáshoz képesti helyzetének folyamatos szinkronizálása. A szíj fogainak köszönhetően nem csúszik meg a mozgó alkatrészeken, így a tengelyeket is csúszásmentesen forgatja. Ez a mechanizmus még nem túl feszes szíj mellett is lehetővé nagy terhelések átvitelét. Ez lehetővé teszi mind a segédtengely, mind pedig a csapágyak terhelésének csökkentését.

Az ilyen típusú szíjakat használó meghajtó rendszer nem csupán ötvözi a lánchajtás és az ékszíjas hajtás előnyeit, de jobb is az ékszíjnál, mert energiatakarékosabb, továbbá nagy-, vagy ingadozó terhelés és nagy sebesség mellett is megbízható teljesítményt nyújt.

További előnyt jelent a működés egyenletessége, alacsony zajszintje, túlterhelés kompenzáló képessége, miközben nem igényel kenőanyagot, olcsóbb, és felszerelni is könnyű. Meghibásodása esetén a szerkezet más alkatrésze nem érintett. Arról se feledkezzünk meg, hogy ez a szíj típus nagy teljesítményt magas hatásfokon és a legkisebb rezgés mellett képes átadni.

Ha tehát a vezérmű szíj tönkrement, ne essen kétségbe, hisz sem a cseréje, sem pedig az ára nem jelent különösebb problémát a gépkocsi tulajdonosok számára. Ha alkatrész vásárláskor szeretne takarékoskodni, vagy drágább alkatrészt kénytelen vásárolni – mondjuk stabilizátort, olajhűtőt, vagy fékbetétet –, akkor látogasson el online üzletünkbe. Nálunk szinte mindenhez reális áron és gyorsan juthat hozzá.

Kosár
#
Az Ön kosara üres