loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Vezérműszíj készlet + vízpumpával - magas minőségű top árak
Vezérműszíj készlet + vízpumpával - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Vezérműszíj készlet + vízpumpával garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Vezérműszíj készlet + vízpumpával autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Vezérműszíj készlet + vízpumpával
 • Autó Vezérműszíj készlet + vízpumpával - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Vezérműszíj készlet + vízpumpával - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Vezérműszíj készlet + vízpumpával - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Vezérműszíj készlet + vízpumpával - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Vezérműszíj készlet + vízpumpával vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Vezérműszíj készlet + vízpumpával alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Vezérműszíj készlet + vízpumpával alkatrészről

A centrifugális vízpumpa a hűtőfolyadék keringtetésére szolgál, és a hengerblokk elejére van felerősítve. A hengerblokkot a vízpumpa házától egy tömítés választja el. A vízpumpa házán két cső található. Az oldalán lévő az alsó radiátor pipára csatlakozik, míg a másik a termosztát házának a tetejére. A termosztát a víz hőmérsékletének beállítására szolgál, vagyis indításkor felgyorsítja a motor felmelegedését. A vízpumpa meghajtása motortípus függő.

Négyhengeres, vagy dízelmotoros gépkocsi esetében a vízpumpa a motor bal oldalán található és ékszíj hajtja meg. Ne feledjük, hogy veszélyes vízpumpáról hiányzó ékszíjjal közlekedni, ez ugyanis a motor súlyos károsodásához vezethet! Öthengeres motorok esetén a vízpumpa szintén a motortól balra található, de itt már a vezérmű szíj hajtja meg. Egy hathengeres motor a vízpumpát a vezérmű szíj külső oldalával hajtja meg.

A vízpumpák használatának sokéves tapasztalatai azt mutatják, hogy ez egy meglehetősen megbízható alkatrész, és különösebb karbantartást nem igényel. A korszerű vízpumpák élettartama mintegy 50 000 kilométer. Ha működés közben esetleg különös, köszörülő hangot hall, vagy szivárgást tapasztal, akkor a vízpumpát ki kell cserélni. Ha vízpumpát cserél, akkor négy- és hathengeres, valamint dízelmotorok esetén új tömítésekre lesz szüksége. Öthengeres motor vízpumpájának cseréjéhez új tömítő gyűrűt kell vásárolnia.

Ha új és jó minőségű alkatrészre van szüksége jó áron, akkor ne menjen szaküzletbe, vagy szervizbe! A legjobb döntés, ha online üzletünkben vásárolja meg a szükséges alkatrészt. Nálunk alkatrészek széles választékát találja kedvező áron – akár vezérmű szíjakat, vagy ékszíjakat is –, ráadásul nagyon rövid szállítási határidőket garantálunk.

Kosár
#
Az Ön kosara üres