loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Üzemanyagszűrő dízel és benzin, benzin és dízel, benzin, dízel - magas minőségű top árak
Nézze meg aktuális alkatrész ajánlatainkat Szűrők gépkocsihoz
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Üzemanyagszűrő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Üzemanyagszűrő autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Üzemanyagszűrő dízel és benzin
 • Autó Üzemanyagszűrő dízel - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Üzemanyagszűrő dízel és benzin - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Üzemanyagszűrő benzin és dízel - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Üzemanyagszűrő - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Üzemanyagszűrő vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Üzemanyagszűrő alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Üzemanyagszűrő alkatrészről

Az üzemanyagszűrőt az üzemanyag utolsó tisztítását végzi mielőtt az a motorba menő üzemanyag vezetékbe jutna. A helyzet az, hogy minden üzemanyag típus tartalmaz szennyeződéseket, amelyek vízből és porból állnak. E szennyező anyagok motorba jutását az akadályok egyikeként az üzemanyagszűrő gátolja meg. Ennél fogva ennek a szűrőnek el kell tudnia távolítani a legtöbb olyan szennyező anyagot, amely a motorban kárt okozhat. A szennyező részecskék általában 20 és 40 mikron közötti méretűek. Egyszóval igen aprók, mikroszkóp nélkül gyakorlatilag észrevehetetlenek.

Minden üzemanyag tisztító rendszer általában 2 – 4 lépcsős tisztítást alkalmaz. Először az üzemanyag átfolyik az előszűrőn, amely a tankban, vagy az abból kifolyó csőben található. Ez arra szolgál, hogy eltávolítsa a szabad szemmel is látható nagyobb szennyeződéseket. Mielőtt az üzemanyag a motorba jutna, áthalad a fő szűrőn is. Ez már nagy tisztaságú üzemanyagot eredményez, amely már közvetlenül az üzemanyag ellátó rendszerbe jut, majd onnan immár akadálytalanul a motor égésterébe. Léteznek szűrők dízel üzemű gépkocsikhoz, benzinmotoros autókhoz, valamint benzinmotoros befecskendezéses autókhoz.

Ha üzemanyagszűrőt a mi online üzletünkben vásárol, az az alacsony ár és a gyors kiszállítás mellett sok egyéb előnnyel is jár. Gépkocsija üzemanyaga meg lesz védve a szennyeződésektől és a portól, motorja pedig az idő előtti elhasználódástól. Üzemanyagszűrőink fém szerkezetűek, mindkét oldalon korrózióálló borítással, ami megakadályozza a korróziós termékek létrejöttét és azoknak az üzemanyag rendszerbe történő bejutását. A legfontosabb, hogy gyártóink üzemanyagszűrői teljesen légmentesen zárnak, így megakadályozzák az üzemanyag szivárgását és csökkentik egy esetleges tűz kockázatát. Online üzletünkben akár hidraulikus szűrőt, légszűrőt, olajszűrőt, vagy beltéri szűrőt is vásárolhat.

Kosár
#
Az Ön kosara üres