Autó Üzemanyagszűrő - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Üzemanyagszűrő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 35000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Alkatrész megrendelését néhány napon belül megkapja

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Üzemanyagszűrő
 • Autó Üzemanyagszűrő - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Üzemanyagszűrő - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Üzemanyagszűrő - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Üzemanyagszűrő kifizetése American Express-szel

Cserélje ki autójában a Üzemanyagszűrő alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Üzemanyagszűrő alkatrészről

Az üzemanyagszűrőt az üzemanyag utolsó tisztítását végzi mielőtt az a motorba menő üzemanyag vezetékbe jutna. A helyzet az, hogy minden üzemanyag típus tartalmaz szennyeződéseket, amelyek vízből és porból állnak. E szennyező anyagok motorba jutását az akadályok egyikeként az üzemanyagszűrő gátolja meg. Ennél fogva ennek a szűrőnek el kell tudnia távolítani a legtöbb olyan szennyező anyagot, amely a motorban kárt okozhat. A szennyező részecskék általában 20 és 40 mikron közötti méretűek. Egyszóval igen aprók, mikroszkóp nélkül gyakorlatilag észrevehetetlenek.

Minden üzemanyag tisztító rendszer általában 2 – 4 lépcsős tisztítást alkalmaz. Először az üzemanyag átfolyik az előszűrőn, amely a tankban, vagy az abból kifolyó csőben található. Ez arra szolgál, hogy eltávolítsa a szabad szemmel is látható nagyobb szennyeződéseket. Mielőtt az üzemanyag a motorba jutna, áthalad a fő szűrőn is. Ez már nagy tisztaságú üzemanyagot eredményez, amely már közvetlenül az üzemanyag ellátó rendszerbe jut, majd onnan immár akadálytalanul a motor égésterébe. Léteznek szűrők dízel üzemű gépkocsikhoz, benzinmotoros autókhoz, valamint benzinmotoros befecskendezéses autókhoz.

Ha üzemanyagszűrőt a mi online üzletünkben vásárol, az az alacsony ár és a gyors kiszállítás mellett sok egyéb előnnyel is jár. Gépkocsija üzemanyaga meg lesz védve a szennyeződésektől és a portól, motorja pedig az idő előtti elhasználódástól. Üzemanyagszűrőink fém szerkezetűek, mindkét oldalon korrózióálló borítással, ami megakadályozza a korróziós termékek létrejöttét és azoknak az üzemanyag rendszerbe történő bejutását. A legfontosabb, hogy gyártóink üzemanyagszűrői teljesen légmentesen zárnak, így megakadályozzák az üzemanyag szivárgását és csökkentik egy esetleges tűz kockázatát. Online üzletünkben akár hidraulikus szűrőt, légszűrőt, olajszűrőt, vagy beltéri szűrőt is vásárolhat.

Felső Üzemanyagszűrő eladók: Üzemanyagszűrő online alacsony áron