Autó Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) - magas minőségű top árak
Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó)
 • Autó Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Nyomásszabályzó Szelep (Üzemanyag Nyomás Szabályozó) alkatrészről

Az üzemanyag nyomás-szabályozó egy membránszelep, amely fenntartja a fúvókák normál működéséhez szükséges nyomást az üzemanyagrendszerben. Alacsony fordulatszámon a szelep kinyílik, és a felesleges üzemanyag visszaáramlik a tartályba; amikor a fordulatszám emelkedik, a szelep zár.

4 tipp az üzemanyag nyomás-szabályozó használatához

 1. A gyártók nem határozzák meg az alkatrész használatának időtartamát, ezért amennyiben hibát észlel, ellenőrizze az alkatrészt.
 2. Kizárólag kiváló minőségű üzemanyagot használjon. Ezenkívül az üzemanyag típusának meg kell egyeznie az autó műszaki leírásában meghatározottal. Ne használjon gyenge minőségű adalékokat tartalmazó üzemanyagot.
 3. Rendszeresen cserélje az üzemanyagszűrőt, ez segít az üzemanyag nyomás-szabályozó élettartamának meghosszabbításában.
 4. Az ütemezett karbantartás során manométer segítségével ellenőrizze az üzemanyag nyomását a rendszerben, ez segít abban, hogy időben felfedezze az alkatrész hibáját és megakadályozza a komolyabb hibák előfordulását.

Az üzemanyag nyomás-szabályozó hibái, azok okai és jelei

 1. Membránszakadás. Az ilyen hibákat az alkatrész kopás, a szélsőséges terhelés vagy az anyag gyenge minősége okozza. Membránszakadás esetén a motor működésében is hibák állhatnak be - az instabil működéstől a teljes meghibásodásig.
 2. Beszorulás. Ennek jellemzője az üzemanyagrendszerben lévő túlzott vagy elégtelen nyomás okozza. Az is okozhatja, ha hosszú ideig nem használják az autót.
 3. A rugó megereszkedése. Általában ez a természetes elöregedés következménye. A hiba következtében csökken az olajnyomás, a motor működése instabil, és alapjáraton leállhat.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat üzemanyag nyomás-szabályozót autójához. Ha nem biztos a választásában, vagy kérdései vannak, ügyfélszolgálatunk bármikor segítségére lesz a kívánt autóalkatrész kiválasztásában.

Kosár
#
Az Ön kosara üres