catalog_tyre_img_alt
Kérjük, várjon …dotted

ÜZEMANYAG NYOMÁS ÉRZÉKELŐ

Autó Üzemanyag nyomás érzékelő - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Üzemanyag nyomás érzékelő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 46000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Szállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Üzemanyag nyomás érzékelő autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Üzemanyag nyomás érzékelő
 • Jármű Üzemanyag nyomás érzékelő - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Üzemanyag nyomás érzékelő cseréje - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Üzemanyag nyomás érzékelő - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Autóalkatrész - vásárlás Discover hitelkártya segítségével
 • Autó Üzemanyag nyomás érzékelő kifizetése American Express-szel
 • Autó Üzemanyag nyomás érzékelő - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Üzemanyag nyomás érzékelő alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Üzemanyag nyomás érzékelő alkatrészről

Az üzemanyag nyomás érzékelő az üzemanyag nyomását méri az égéstérben, a párolgási szivárgások kiderítése érdekében. A kapott adatok a motorvezérlő egységhez kerülnek továbbításra, és szivárgás esetén a műszerfalon kigyullad a "motorellenőrzés lámpa". Ez az alkatrész az üzemanyag befecskendező nyomócsőbe, vagy a motorba van beépítve.

5 tipp az üzemanyag nyomás érzékelő karbantartásával és cseréjével kapcsolatban

 1. Az üzemanyag nyomás érzékelőnek nincs pontosan behatárolható élettartama, ezért csak meghibásodás esetén van szükség a cseréjére.
 2. A diagnosztikát autószerelő műhelyben dolgozó szakemberekre kell bízni. A szakemberek egy manométeret szerelnek be az üzemanyag cső és a csatlakozás közé. Ezt követően a berendezést révén kapott adatokat összevetik az adott modellre vonatkozó referencia értékekkel.
 3. Az új üzemanyag nyomás érzékelő beszerelését követően le kell ellenőrizni a teljesítményét elektronikus mérőműszerek segítségével.
 4. Amennyiben szükséges, ne halogassa az üzemanyag nyomás érzékelő cseréjét, mivel ha a szenzor hibás, akkor az a motor teljesítményének csökkenését eredményezi.
 5. Mivel ez az alkatrész nem javítható, ezért ha az üzemanyag nyomás érzékelő meghibásodott, akkor mindenképpen ki kell cserélni egy újra.

Az üzemanyag nyomás érzékelő leggyakoribb meghibásodásai - ezek okai és jelei

 • Szelep beragadása. Ez a probléma a gyenge minőségű üzemanyag használata, vagy az üzemanyagszűrő későn történő cseréje miatt fordul elő - azaz nem az üzemanyag nyomásérzékelővel kapcsolatos probléma okozza. Ilyen esetekben idegen részecskék jutnak be a rendszerbe. Ez pedig lassabb gyorsulást okoz, csökkenti a motor teljesítményét, vagy motor meghibásodást eredményez. Az üzemanyag nyomai ilyenkor láthatók a csöveken.
 • A rugók merevségének elvesztése. Ez egy igen gyakori probléma olyan esetekben, amikor a gépjárművet nem használják hosszú időn keresztül, és ezért a rugó tekercsek elveszítik a merevségüket. Ez a gépjármű kezelhetőségének romlását eredményezi. Emellett egyéb motor problémákat is okozhat, mint például a gázpedál benyomásakor megnövekedett válaszidő.

Autoalkatreszonline24.hu ideális hely pótalkatrész vásárláshoz

Az online webshopunkból rendkívül olcsón vásárolhat üzemanyag nyomás érzékelőt és számos egyéb alkatrészt is. Az árainak megfizethetők, és a rendszeres jelleggel tartott promóciók ideje alatt még alacsonyabbak. Autoalkatreszonline24.hu - Regisztráljon már ma, és győződjön meg arról, hogy az online vásárás költségkímélő lehet.

Üzemanyag nyomás érzékelő —

Kosár
#
Az Ön kosara üres