loader
Kérjük, várjon …dotted

ABLAKTÖRLŐ LAPÁT MERCEDES-BENZ

Autó MERCEDES-BENZ Ablaktörlő hátsó és első, első és hátsó - magas minőségű top árak
Nézze meg aktuális alkatrész ajánlatainkat Ablaktisztítás gépkocsihoz MERCEDES-BENZ
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű MERCEDES-BENZ Ablaktörlő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 41000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Kiváló házhoz szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Ablaktörlő lapát MERCEDES-BENZ

 • COMODO - fizet biztonságosan új és használt Ablaktörlő hátsó és első MERCEDES-BENZ
 • Gyári Ablaktörlő lapát első és hátsó Mercedes cseréje - online fizetés PayPal keresztül
 • Eredeti Ablaktörlő lapát első és hátsó Mercedes-Benz gépkocsikhoz - Fizessen VISA hitelkártya segítségével
 • Használt és új Ablaktörlő cseréje hátsó és első Mercedes-Benz - Master Card segítségével fizetve
 • Autóalkatrész - vásárlás Discover hitelkártya segítségével
 • Ablaktörlő Autó Ablaktörlő lapát MERCEDES-BENZ kifizetése American Express-szel
 • MB Ablaktörlő lapát hátsó és első vásárolhat a autóalkatrész online webáruház - fizetés Banki Átutalás keresztül

Cserélje ki autójában a Ablaktörlő lapát alkatrészt MERCEDES-BENZ – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt.

MERCEDES-BENZ autójának Ablaktörlő lapát alkatrésze biztosítja a járművezető megfelelő kilátását a gépkocsiból, ami a magabiztos és biztonságos vezetéshez szükséges. MERCEDES-BENZ autója Ablaktörlő lapát alkatrésze egy olyan elem, melynek állapotát rendszeresen és alaposan ellenőriznie kell. Hiba estén cserélje ki az alkatrészt. Az autójához megfelelő alkatrész kiválasztásához látogasson el webáruházunkba, mely a hét minden napján, éjjel-nappal nyitva tart. Ügyfélszolgálatunk szakértői mindig készek válaszolni bármilyen, megrendelésével kapcsolatos kérdésére.

Milyen típusú ablaktörlő lapátokat szerelhetek fel Mercedes-Benz autókra?

A gyártók hagyományos, lapos, vagy hibrid alkatrészeket ajánlanak. A hagyományos modelleket nagy szilárdság jellemzi. Rendszerint könnyedén siklanak végig a szélvédőn, és az egészét egyenletesen megtisztítják. Az is mellettük szól, hogy relatíve alacsony áron forgalmazzák őket. Viszont az is igaz, hogy számos hagyományos ablaktörlő penge gyorsan elhasználódik, és ennél fogva már nem képesek a minőségi ablaktisztításra. A modern dizájnt preferálók számára a legjobb választást a lapos változatok jelentik. Az ilyen modellek halkan működnek. Alacsony környezeti hőmérséklet esetén is tökéletesen ellátják a funkciójukat. A hibrid alkatrészek a hagyományosak és a laposak előnyeit ötvözik: rendkívül tartósak, és kiváló aerodinamikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ilyen gyártmányú autók esetében milyen márkájú ablaktörlő lapátok képviselik a legjobb minőséget?

Az autó tulajdonosok körében igen népszerűek a Bosch, a Valeo, a Champion, az SWF, a Hella, a Kamoka, és a Denso által készített alkatrészek.

Milyen gyakran kell kicserélnem a Mercedes-Benz autóm esetében az ablaktörlő lapátokat?

Rendszerint az adott jármű kezelési útmutatójában találhatja meg a csere intervallumokra vonatkozó információkat. A gyártók általában évente két alkalommal ajánlják új komponensek felszerelését. Ugyanakkor megeshet, hogy ennél gyakrabban válik szükségessé a cseréjük - például akkor, ha hagyja, hogy ráfagyjanak a szélvédőre. Amennyiben az ön által használt komponensek kopásjelzőkkel felszereltek, akkor a színük változása jelzi a az új alkatrészek vásárlásának szükségességét.

Az ablaktörlő lapátok cseréjét saját kezűleg is elvégezhetem, illetve mennyi időt vesz igénybe?

A legtöbb modell esetében a gyártó ezen alkatrészek cseréjét szakszervizben ajánlja elvégeztetni. Ugyanakkor tény, hogy ez egy aránylag egyszerű procedúra, ezért némi rutin birtokában ön saját kezűleg is elvégezheti a cserét. Ehhez el kell távolítani a kulcsot a gyújtáskapcsolóból, el kell húznia az ablaktörlő kart a szélvédőről, majd el kell távolítania a régi alkatrészt, és fel kell szerelnie az újat. A megfelelő helyzetét egy nyíl jelzés jelzi. A felszerelést követően ellenőriznie kell, hogy az elemek megfelelően vannak-e csatlakoztatva, és vissza kell nyomnia az ablaktörlő kart az üveghez. Ezen alkatrészek esetében a csere procedúrája a jármű modelltől függ, ezért mielőtt hozzálátna a munkálatokhoz olvassa el a cserére vonatkozó fejezetet a jármű használati útmutatójában.

A csere körülbelül 10-15 percet vesz igénybe, ha ön rendelkezik a megfelelő készségekkel és tapasztalattal.

Hogyan előzhető meg, hogy ezek a komponensek ráfagyjanak a szélvédőre?

Az autó parkolásánál ajánlott felemelni az ablaktörlő karokat.

Mi okozza a Mercedes-Benz autóm esetében az ablaktörlő lapátok nyikorgását?

Az esetek döntő többségében a használat közben hallható nyikorgás ezeknél az alkatrészeknél a csere szükségességét jelzi. Ez a probléma legtöbbször azért fordul elő, mert a komponenseket túlságosan hosszú időn keresztül használták. Viszont még mielőtt új komponenseket vásárolna, győződjön meg róla, hogy a kellemetlen zajt nem a száraz vagy a túlságosan szennyezett szélvédő okozza-e.

Kosár
#
Az Ön kosara üres