Autó Vezérműtengely Szimering - magas minőségű top árak
Vezérműtengely Szimering - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Vezérműtengely Szimering garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Vezérműtengely Szimering autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Vezérműtengely Szimering
 • Autó Vezérműtengely Szimering - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Vezérműtengely Szimering - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Vezérműtengely Szimering - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Vezérműtengely Szimering - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Vezérműtengely Szimering alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Vezérműtengely Szimering alkatrészről

A vezérműtengely tömítés az az alkatrész, mely a vezérműtengely kivezető pontját tömíti a hengerfejtől; megakadályozza a motorolaj szivárgását és a por rendszerbe való bejutását.

4 tipp a vezérműtengely tömítés használatához

 1. Az alkatrész átlagos élettartama 100-150.000 kilométer, bár ez a többi alkatrész és rendszer megfelelő működésétől is függ. Hiba megjelenése vagy a meghatározott élettartam lejárta esetén tanácsos kicserélni az alkatrészt.
 2. A forgattyúház szellőző rendszerét rendszeresen meg kell tisztítani, így magakadályozható a vezérműtengely tömítés kimozdulása.
 3. Ellenőrizze a motorolaj minőségét. A koptató részecskék, melyek a régi kenőanyagban megtalálhatók, ártanak az alkatrésznek.
 4. Kenje be az új vezérműtengely tömítés széleit motorolajjal, mielőtt beszereli az alkatrészt.

A vezérműtengely tömítés hibái, azok okai és jelei.

 1. Karcolások és repedések. Ezek a gyenge minőségű vagy régi motorolaj használata miatt jelennek meg, mely koptató adalékokat tartalmaz, valamint az alkatrész nem megfelelő beszerelése is eredményezheti ezt a hibát. Amennyiben a karcolások nem mélyek, csak látható nyomuk van; a komolyabb sérülések olajszivárgást eredményeznek.
 2. A rugalmasság elvesztése. Ez az alacsony hőmérséklet vagy az anyag természetes elöregedésének következménye lehet. Amennyiben a tömítés megkeményedik, a motorháztető alatt olajszivárgás nyomai láthatók, és a kenőanyag fogyasztás élesen megnő. Ezenkívül, a motor működése során előfordul, hogy kopogó hangok is hallhatók.
 3. Kimozdulás. Általában ez a forgattyúházban lévő gázok vezérműtengely tömítésre gyakorolt túlzott nyomásának eredménye. Az olajszivárgás mellett a fütyülő hang, mely a motor melegedése közben hallható, szintén a hibát jelezheti.

Nálunk vásárolhat vezérműtengely tömítést autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Rendszeres akcióink és kedvezményeink lehetőséget adnak arra, hogy a legnyereségesebben vásároljon autóalkatrészt.

Kosár
#
Az Ön kosara üres