Autó Szelepfedél Tömítés - magas minőségű top árak
Szelepfedél Tömítés - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Szelepfedél Tömítés garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Szelepfedél Tömítés autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Szelepfedél Tömítés
 • Autó Szelepfedél Tömítés - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Szelepfedél Tömítés - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Szelepfedél Tömítés - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Szelepfedél Tömítés - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Szelepfedél Tömítés alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Szelepfedél Tömítés alkatrészről

A hengerfej védő tömítés a motor egyik tömítőeleme. Feladata a hengerfej és fedelének találkozásánál lévő terület nyomás alatt tartása.

4 használati tipp a szelepfedél tömítés

 1. Cserélje ki az alkatrészt, amennyiben a szelepfedél leszerelését követően azt látja, hogy a szelepfedél tömítés megkeményedett és repedések vagy szakadások vannak a felületén.
 2. A szelepfedél tömítés beszereléséhez ne használjon tömítőanyagot, ha ezt a gyártó nem írta elő.
 3. A megfelelő tömítés biztosításához az autó műszaki leírásában található meghatározott sorrendben és nyomatékkal húzza meg a fedél rögzítőcsavarjait.
 4. Minden esetben ellenőrizze a motor tömítőelemeinek állapotát, ideértve a hengerfej tömítéseket és a szelepfedelet, amennyiben a motor túlmelegedett: a magas hőmérséklet hatására felszínük megolvadhat vagy deformálódhat.

A szelepfedél tömítés hibái, azok okai és jelei

 1. Az anyag elveszti rugalmasságát. Ennek oka általában a gumi természetes elhasználódása, valamint az olaj és a hőmérsékletváltozások hatása, a nem megfelelő tömítőanyag használata stb. Ez a hiba szemrevételezéssel könnyen észlelhető. A szelepfedél felszínén, vagy a belső CV féltengelycsukló porvédőkön lévő olajfoltok közvetett módon jelezhetik, hogy a csatlakozás már nem zárt.
 2. Szakadások és repedések. Ezt többnyire a nem rögzítések nem megfelelő nyomatékkal való meghúzása, az alkatrész gyenge minősége, vagy a hengerfej felületének és fedelének deformációja okozza. Keményedés esetén erre a hibára a megnövekedett olajfogyasztásból, a motoralkatrészek felszínén, az autó alatt vagy a gyújtógyertyákon látható kenőanyag foltokból, valamint az utastérben érezhető égett szagból következtethetünk.

Nálunk bármely autóhoz vásárolhat szelepfedél tömítést. Autoalkatreszonline24.hu - motortömítések óriási választéka és a szükséges autóalkatrész kedvezménnyel való megvásárlásának lehetősége várja.

Kosár
#
Az Ön kosara üres