Autó Hengerfej Tömítés - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Hengerfej Tömítés garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Hengerfej Tömítés autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Hengerfej Tömítés
 • Autó Hengerfej Tömítés - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Hengerfej Tömítés - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Hengerfej Tömítés - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Hengerfej Tömítés - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Hengerfej Tömítés alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Hengerfej Tömítés alkatrészről

A hengerfejtömítés a hengerfej és annak hengerblokkal érintkező része között található. Az alkatrész fő feladata az égéstér kamrák és a hűtőfolyadék csatornák nyomás alatt tartása. Ezenkívül, hozzájárul a kenési rendszerben lévő megfelelő nyomás fenntartásához is.

3 tipp a hengerfejtömítés használatához

 1. Az alkatrész élettartama számos tényezőtől függ, például az autó használatától, ezért is szükséges, hogy bármely figyelmeztető jel megjelenése esetén ellenőrizze az alkatrészt.
 2. Ne feledje, hogy a tömítés fogyó alkatrész, és minden motorral kapcsolatos, a tömítés eltávolítását igénylő munka során cserélni szükséges.
 3. Minden út előtt ellenőrizze az olajszintet. Amennyiben fehéres szennyeződéseket lát benne - ez azt jelzi, hogy a tömítéseket ellenőrizni szükséges.

A hengerfejtömítés hibái, azok okai és jelei

 1. Kiégés. A motor túlmelegedése, még abban az esetben is ha rövid idejű, eredményezheti ezt a hibát. A következő jelek utalhatnak erre: az olaj hűtőfolyadékba való beszivárgása következtében megnövekedett motorhőmérséklet, vagy a hűtőfolyadék kenési rendszerbe való bekerülése miatt emulzió kialakulása az olajban. A hengerfejtömítés kiégése fehér kipufogógázzal is jár.
 2. A külső réteg leválása. A túlmelegedés, a túlságosan nagy tömörítés és az alkatrész gyenge minősége gyakran okoz leválást. Ez a tömítőelem körül megjelenő olajnyomokból látható.
 3. Deformáció. Ezt okozhatja az alkatrész nem megfelelő beszerelése, például a hengerfej csavarok meghúzási sorrendjének be nem tartása, vagy a nyomatékkulcs használata nélküli meghúzásuk. Ennek a hibának általában ugyanazok a jelei, mint a hengerfejtömítés kiégésének.

Nálunk bármikor vásárolhat hengerfejtömítést autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Alkatrészekkel foglalkozó ügyfélszolgálatunk tanáccsal szolgál és segítségére lesz a megfelelő autóalkatrész kiválasztásában.

Kosár
#
Az Ön kosara üres