Autó Lökhárító Tartó - magas minőségű top árak
Lökhárító Tartó - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Lökhárító Tartó garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Lökhárító Tartó autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Lökhárító Tartó
 • Autó Lökhárító Tartó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Lökhárító Tartó - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Lökhárító Tartó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Lökhárító Tartó - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Lökhárító Tartó alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Lökhárító Tartó alkatrészről

A lökhárító tartó konzolok biztonságosan rögzítik a lökhárítót a helyén, megakadályozva az elem szabad mozgását és véletlenszerű leesését.

3 tipp a lökhárító tartó konzolok használatához

 1. Az alkatrész élettartama az autó működésének körülményeitől, különösen az autó minőségétől függ. Az alkatrészt sérülés esetén cserélje ki.
 2. Kerülje el a lökhárító ütközését, és a nagy akadályokon való áthajtást - ezek mind csökkentik a lökhárító tartó konzolok élettartamát és meghibásodást okoznak.
 3. Amikor kicseréli a lökhárító tartó konzolt, győződjön meg róla, hogy illik autójára, mert még az ugyanolyan modellhez való különféle verziók is eltérhetnek egymástól.

A lökhárító tartó konzolok hibái, ezek okai és jelei

 1. Rögzítési hibák. Ezt az erős mechanikai behatás okozhatja, mint például a lökhárító gondatlan eltávolítása közben való ütés vagy erőbehatás. Ez a hiba szemmel látható - a lökhárító a sérült helyen nem szorosan illeszkedik az autó karosszériájához.
 2. Repedések. Ezek az óvatlan bánásmód eredményei, például, ha rendszeresen a bukkanókon vagy magas padkákon hajt át, vagy gyakran vezet gyenge minőségű útfelületen. A repedt lökhárító tartó nem illeszkedik szorosan, és a szemrevételezés során a hiba látható.
 3. Horpadások. A horpadások más úthasználóval ütközés következményei, óvatlan parkolás vagy akadályokon való áthajtás eredményei. Rendszerint a lökhárító maga is deformálódik ilyen esetben, ami szabad szemmel is jól látható.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban minden autó modellhez vásárolhat lökhárító tartó konzolokat. Ügyfélszolgálatunk szakértői segítenek kiválasztani a megfelelő alkatrészt és válaszolnak minden kapcsolódó kérdésére is.

Kosár
#
Az Ön kosara üres