Autó Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) - magas minőségű top árak
Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső)
 • Autó Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Kipufogó Flexibilis Cső (Flexibilis Kipufogócső) alkatrészről

A kipufogó flexibilis cső rugalmas csatlakozást biztosít a kipufogó csövezés és a kipufogódob bemeneti csöve között. Emellett elnyeli a működő motor rezgését, megakadályozza ennek a kipufogódobba való továbbítását.

4 tipp a kipufogó flexibilis cső használatához

 1. Az alkatrésznek nincs meghatározott élettartama, ez a vezetési stílus és a csatlakozó autórendszerek állapotának függvénye. Ezért a flexibilis csövet akkor kell kicserélni, ha meghibásodik.
 2. A kipufogó flexibilis cső cseréjét szervizben dolgozó szakemberre kell bízni. A csere folyamán a flexibilis csövet a megfelelő helyzetbe kell állítani, és a beszerelést szakszerűen kell elvégezni. Egyéb esetben fennáll annak a veszélye, hogy az alkatrész a beszerelés, vagy a későbbi használat során megsérül.
 3. Az autó karosszéria alja és a kipufogódob a túlmelegedés elkerülése érdekében rendszeres tisztítást igényel.
 4. Kizárólag kiváló minőségű üzemanyagot használjon. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az oktánszám növelő üzemanyagadalékok káros hatást gyakorolnak a kipufogó flexibilis csőre.

A kipufogó flexibilis cső hibái, ezek okai és jelei

 1. Kiégés. Ez általában az alkatrész lokális túlmelegedése következtében történik. A kipufogó flexibilis cső nem megfelelő beszerelése vagy a védőháló jelentős szennyeződése lehet ennek az oka. Az alkatrész meghibásodásának fő jele, ha kipufogófüst szagot érez az utastérben. Ezenkívül a kiégett terület szemmel látható.
 2. Mikró repedések megjelenése. Ezek kapcsolódhatnak a katalizátor hibájához. A gyenge minőségű üzemanyagból származó adalékok és az útról származó kavics is romboló hatással van a kipufogó flexibilis csőre. Az utastérben érezhető furcsa szag mellett ezen hiba esetén a motor veszít teljesítményéből.
 3. Szakadás. Általában ezt mechanikai sérülés okozza, például kövek, buckák, magas padkák vagy szemétkupacok, melyek menet közben megütik a kipufogó flexibilis csövet. A hiba jele a motor működése mellett hallható éles, hangos zaj.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat kipufogó flexibilis csövet autójához. Elérhető áraink és a rendszeres kedvezményeink segítenek abban, hogy a szükséges autóalkatrészt kedvezően vásárolhassa meg.

Kosár
#
Az Ön kosara üres