Autó Nagynyomású Szivattyú - magas minőségű top árak
Nagynyomású Szivattyú - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Nagynyomású Szivattyú garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Nagynyomású Szivattyú autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Nagynyomású Szivattyú
 • Autó Nagynyomású Szivattyú - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Nagynyomású Szivattyú - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Nagynyomású Szivattyú - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Nagynyomású Szivattyú - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Nagynyomású Szivattyú alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Nagynyomású Szivattyú alkatrészről

A nagynyomású üzemanyag-befecskendező szivattyú az üzemanyag dízelmotorok hengereibe történő befecskendezésére szolgál a ciklus adott pillanatában és meghatározott nyomás mellett.

4 tipp az üzemanyag-befecskendező szivattyú használatához

 1. Évente ellenőrizze az üzemanyag-befecskendező szivattyú állapotát, melyhez különleges állványra van szükség. Érdemes megemlíteni, hogy az üzemanyag-befecskendező szivattyú nagyon megbízható alkatrész, és általában az élettartama meghaladja a 100.000 megtett kilométert.
 2. Kizárólag kiváló minőségű üzemanyagot használjon. Az üzemanyagban lévő koptató hatású adalékanyagok csökkentik az alkatrész élettartamát.
 3. Időnként állíttassa be a üzemanyag-befecskendező szivattyút a szervizben.
 4. Rendszeresen tisztítsa meg a fúvókákat és az üzemanyagrendszer egyéb alkatrészeit. Ezeket a feladatokat szervizben dolgozó szakemberre kell bízni.

Az üzemanyag-befecskendező szivattyú hibái, azok okai és jelei

 1. A dugattyú és henger szerelvények meghibásodása. Az okok különfélék lehetnek. Amennyiben nedvesség éri a szivattyút, ez a védő olajréteg hibájához vezethet, ami a dugattyú és henger szerelvény elakadását és alkatrészeinek deformációját okozhatja. Az alkatrész a por és már az üzemanyagban lévő egyéb idegen részecskék miatt is meghibásodhat. Ennek jelei a következők lehetnek: a motor instabil működése, a motor nem indul, a motor nem éri el a megadott fordulatot, működése közben szokatlan hangok hallhatók.
 2. A befecskendező szelep elakadása. Ez megtörténhet a szakértelem hiányában végzett beszerelés következményeként, valamint a csiszoló hatású anyagok alkatrészbe való bekerülésének eredményeként is. A megszorulást okozhatja a szelep megcsavarodása a foglalatában, valamint az alkatrészeinek korróziója is. A szelep meghibásodását a megnövekedett üzemanyagfogyasztás, a motor instabil működése és a kipufogóházokban a füst megjelenése jelzi. Emellett a motor működése során hidraulikus kopogás és erős rezgések is érzékelhetők.
 3. A szivattyú hajtás bordáshüvely csap meghibásodása. Ez a hiba a vezérműtengely anya nem megfelelő meghúzása vagy a dugattyú és henger szerelvények megakadása miatt fordul elő. Ennél a hibánál leáll az üzemanyagellátás és a motor nem indul.
 4. A vezérműtengely csapágyak kopása. Ez a hiba főleg a szennyezett motorolaj használata miatt fordul elő. Amikor ez történik, megszakad az üzemanyagellátás, a motor ereje csökken, és a kipufogógázokban füst jelenik meg.
 5. A befecskendező fúvókák eltömődése. Ennek egyértelmű jele, ha a kipufogógázok színe feketére vált. A gyenge minőségű üzemanyag használata általános oka a fúvókák gyorsabb elhasználódásának.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat üzemanyag-befecskendező szivattyút autójához. Kényelmesen használható felületünknek és jól átgondolt katalógusunknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a keresett autóalkatrészt.

Kosár
#
Az Ön kosara üres