loader
Kérjük, várjon …dotted
Autó Szélvédőmosó szivattyú - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Szélvédőmosó szivattyú garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 39000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Szélvédőmosó szivattyú autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Ablakmosó szivattyú
 • Autó Ablakmosó szivattyú - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Szélvédőmosó szivattyú - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Ablakmosó szivattyú - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Ablakmosó szivattyú - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával
 • Szélvédőmosó szivattyú vásárlás American Expresszel segítségével

Cserélje ki autójában a Ablakmosó szivattyú alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Ablakmosó szivattyú alkatrészről

Az ablakmosó szivattyú az ablaktörlő rendszer része, amely a mosófolyadékot a tisztítandó felületre továbbítja ami lehet az ablak, vagy akár egy lámpa üvege. Ez az alkatrész az ablakmosó tartályban helyezkedik, amely az ablakmosó folyadék beöntő nyílása alatt található és egy függőleges irányban megnyújtott tartály benne a szivattyúval. A szivattyú (fekete motor) csatlakozója a hűtőrendszer tágulási tartálya alatt található, ezért ha hozzá akarunk férni, bizony ki kell szerelnünk tágulási tartályt.

Az ablakmosó szivattyú üzemeltetése során a leggyakoribb problémák télen, alacsony hőmérsékleteken fordulnak elő. Ha nagyon hideg van, akkor gyakran nem működik. Ha beindítja az ablakmosót, a motor különös hangot hallat, miközben megpróbálja pumpálni a folyadékot, ami persze nem jön, hisz meg van fagyva.

Sok tanács létezik arra vonatkozólag, hogy hogyan olvasszuk fel ismét a folyadékot. Önthetünk bele forró vizet, vagy akár alkohol, ami vízzel érintkezve hőt termel. Esetleg megpróbálhatunk meleg fagyállót beönteni. Ne hallgasson ezekre a tanácsokra! A legjobb az lenne, ha a gépkocsit garázsban, vagy fedett parkolóan tudnánk tárolni, ekkor bizonyos idő után a víz magától felolvadna. Ugyancsak általános hiba, amikor a vezető járatja a motort, aminek eredményeképpen az tönkremehet.

Ha ez megtörténne, ne rohanjon szaküzletbe, vagy szervizbe új motorért! Online üzletünkben sokkal olcsóbban vásárolhat bármilyen alkatrészt, akár ékszíjfeszítő görgőt, impulzus mérőt, vagy ablakemelőt is. Ezzel időt és pénzt takarít meg.

Kosár
#
Az Ön kosara üres